Başkan Ergün İlk 3 İçin Söz İstedi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün İlk 3 İçin Söz İstedi

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı, Manisa Sağırspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Cansu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

04.12.2014 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette spor kulübünün faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Ergün, geçtiğimiz yıllarda yapılan malzeme ve ulaşım desteğinin süreceğini söyledi. Başkan Ergün ayrıca geçtiğimiz yıl Türkiye 5.'si olan kulübün ilk 3'e girmesi konusunda söz istedi.

Manisa Sağırspor Kulübü Başkanı Bilal Cansu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Başkan Ergün'e teşekkür etmek için ziyarette bulunduklarını söyleyen Cansu, "Bizim kulüp binamızı yenilettiniz. Çalışmaların ardından açılış yapmak için sizleri çağırmıştık. Zamanınız olmadığı için gelemediniz. Siz gelemediğiniz için biz de açılışını yapmadık bekletiyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah açılışı yapmak için sizleri bekliyoruz" dedi. Sağırspor'un 2014-2015 Sezonu İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol 1. Liginde mücadele edeceği grubun belirlendiğini söyleyen Cansu, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sizlerden malzeme ve ulaşım konusunda destek bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde 5. sırada yer aldık. Sizlerden alacağımız desteklerle bu takımı ilk 3'e sokmak istiyorum" diye konuştu.

Desteğimiz sürecek

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Geçtiğimiz yıllarda sizlere sağladığımız araç ve malzeme konusundaki desteklere bu yıl da devam edeceğiz" dedi. Manisa Sağırspor kulübüne 2014-2015 sezonu İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol 1. Ligi'nde başarılar dileyen Başkan Ergün, Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Cansu'dan geçtiğimiz yıl Türkiye 5.'si olan kulübün bu yıl ilk 3'e girmesi konusunda söz istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün İlk 3 İçin Söz İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement