Başkan Ergün Masmek Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün Masmek Sergisini Gezdi

Başkan Ergün Masmek Sergisini Gezdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarında (MASMEK) eğitim gören kursiyerlerin dönem sonu sergisini gezdi.

17.05.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarında (MASMEK) eğitim gören kursiyerlerin dönem sonu sergisini gezdi. Sergiyi dikkatle inceleyen Başkan Ergün, MASMEK kursiyerlerini ortaya çıkardıkları eserlerden dolayı tebrik etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren MASMEK kurslarında 23 ayrı branşta eğitim alan 340 kursiyer, Kültür Merkezi Lale Fuaye'de düzenledikleri dönem sonu sergisi ile hünerlerini Manisalıların beğenisine sundu. Açılan sergiyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de gezdi. Sergide yer alan eserleri tek tek inceleyen Başkan Ergün, kursiyerleri ortaya çıkardıkları eserlerden dolayı tebrik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sanata büyük önem verdiğini dile getiren Başkan Ergün, Manisalı sanatseverler için yeni bir sergi salonunun çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Uzun yıllar dünya evine girecek çiftlere ev sahipliği yapan Fatih Nikah Salonu'nun sergi salonu olarak yenileme çalışmalarının yapıldığını ifade eden Başkan Ergün, çalışmaların tamamlanmasının ardından Manisa'da sanatın yepyeni bir merkeze kavuşacağını söyledi. Sergide kursiyerler Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk figürlü resim ve çeşitli el sanatları ürünlerini Başkan Ergün'e hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün Masmek Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement