Başkan Ergün, "Ortak Paydamız, Manisa'ya Hizmet" - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün, "Ortak Paydamız, Manisa'ya Hizmet"

Başkan Ergün, "Ortak Paydamız, Manisa\'ya Hizmet"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehir Hastaneleri Proje Koordinatörü Necip Atay, Manisa Proje Koordinatörü Tunç Duygun ile birlikte ilgilileri makamında ağırladı.

18.08.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehir Hastaneleri Proje Koordinatörü Necip Atay, Manisa Proje Koordinatörü Tunç Duygun ile birlikte ilgilileri makamında ağırladı. Hizmet makamı olarak Manisa'ya kazandırılacak olan güzel hizmetlere imkanlar dahilinde destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Ergün, "Ortak paydamız, Manisa'ya hizmet" dedi.

Manisa Şehzadeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde geçtiğimiz Aralık ayında temeli atılan 560 yataklı şehir hastanesi proje sorumluları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Şehir Hastaneleri Proje Koordinatörü Necip Atay, Manisa Proje Koordinatörü Tunç Duygun, Proje Dizayn Koordinatörü Mimar Özlem Gülen Özmağden, Harita Teknikeri Sinan Engin, Sağlık Bakanlığı'nda Danışman olarak görev yapan Özgür Bora Yaprak'ı konuk eden Başkan Ergün çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atay, "Hastanenin inşaat çalışmalarının yapıldığı alanda şuanda sondaj çalışmalarının sonuna geldik. Bir yandan da proje çalışmalarını yürütüyoruz. Ancak proje çalışmalarında bir takım sıkıntılarımız bulunmaktadır. Ortak bir çözüm yolu bulabilmek adına size bir ziyarette bulunduk" dedi.

Proje Koordinatörü Necip Atay'ın taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, "Makamlar sıkıntıları çözmek için vardır. Manisa için bir tek çivi çakan bile olursa biz buna destek veririz. Bizde imkanlarımız dahilinde destek vererek, Manisalı vatandaşlarımıza 560 yataklı güzel bir hastaneyi inşallah kısa süre içerisinde kazandırırız. Ortak paydamız, Manisa'ya hizmet" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün, 'Ortak Paydamız, Manisa'ya Hizmet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement