Başkan Ergün Üniversitelilerin Talebini Geri Çevirmedi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Üniversitelilerin Talebini Geri Çevirmedi

Başkan Ergün Üniversitelilerin Talebini Geri Çevirmedi

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin Çanakkale gezisi için talep ettiği otobüs isteğini geri çevirmedi

03.03.2015 16:53  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale zaferin 100. yıldönümünün kutlandığını kaydeden Başkan Ergün, eğitime ve kültürel faaliyetlere her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Necip Tolga Özbay, öğrenci konseyi üyesi üniversite öğrencileri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Başkan Ergün'ün eğitime destek verdiğini hatırlatıp, bu destekten dolayı teşekkür etti. Pabuçcuoğlu, "Üniversite öğrenci konsey başkanlarımızla, öğrencilerimizle ziyaret edelim istedik. Üniversite öğrencilerine, eğitime verdiğiniz önemi, desteği, katkıyı Manisa kamuoyu biliyor. Bunun her zaman süreceğini biliyoruz" diye konuştu.

Üniversitelilerden 20 otobüs talebi

CBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Tolga Özbay da Başkan Ergün'e kendilerini kabul ettiğini için teşekkür edip, Öğrenci Konseyi olarak üniversite öğrencilerini Çanakkale zaferinin 100. Yılında Çanakkale'ye götüreceklerini söyledi. Başkan Ergün'den 20 otobüs talep eden Özbay, "Eski öğrenci konseyi döneminde verdiğiniz destekten çok memnun kalmıştık. Bu dönemde bu desteği bekliyoruz. 21 Mart tarihinde Çanakkale ziyareti etkinliğimiz var. Belediyemizden 20 otobüs talep ediyoruz. Diğer kurumlardan da destek alacağız. Çok büyük katılımla etkili olacak bir organizasyon planlıyoruz. Çünkü bu yıl zaferin 100. Yıldönümünü kutluyoruz. Toplamda 67 otobüs düşünüyoruz" dedi.

Eğitime destek sürecek

Üniversite öğrencilerini ağırlamaktan çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Ergün, eğitime her zaman destek verdiklerini söyledi. Başkan Ergün, geçtiğimiz yıl 1000 üniversite öğrencisini Çanakkale ruhunu yaşamaları için Çanakkale'ye götürdüklerini belirterek, öğrencilerin bu etkinliğinden çok mutlu olduğunu ifade etti. Üniversitelerin otobüs talebini değerlendireceklerini ve destek olacaklarını kaydeden Başkan Ergün, üniversite öğrencilerini etkinliklerinden dolayı kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Üniversitelilerin Talebini Geri Çevirmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement