Başkan Erim'den Basketbolculara Moral Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başkan Erim'den Basketbolculara Moral Yemeği

Başkan Erim\'den Basketbolculara Moral Yemeği

İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, İsabeyli Şırlanspor Kız Basketbol takımına yeni sezon öncesi moral yemeği verdi.

20.01.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, İsabeyli Şırlan spor Kız Basketbol takımına yeni sezon öncesi moral yemeği verdi.

Tüm ülkede bayan basketbolcu sıkıntısı yaşanırken, İsabeyli gibi 5 bin nüfuslu küçük bir beldede 70 lisanslı kız ile minikler-küçükler-yıldızlar ve gençler kategorilerinde başarıyla mücadele ettiklerini belirten Belediye Başkanı Kuvvet Erim, kızların spor yapması konusunda desteğinin artarak süreceğini ifade etti. Önümüzdeki yıl şartlar oluştuğu takdirde Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edeceklerini belirten Bekir Kuvvet Erim, geçen yıl tüm kategorilerde 9 kupa kazanan bu kızlarla gurur duyduğunu da söyledi. 2004 yılından beri İsabeyli belediye başkanı olduğunu hatırlatan Kuvvet Erim; "Belediye başkanı olduğum günden beri spora gerekli önemi verdiğime inanıyorum. Hocalarımızla birlikte daha da ivme kazandırdık siz sporcularımızın sayesinde. Güzel başarılar elde ettik ve daha çok başarılar elde edeceksiniz. Buna inancım tamdır. Bu hem sezon açılışımız ve bir daha bir araya geliriz-gelemeyiz veda yemeğimiz gibi bir şey oluyor. 30 Mart'ta yerel seçimler var. Makamlar mevkiler geçicidir. Önemli olan geride eser bırakabilmek. Bende bu konuda içim rahat olarak görevimi bırakacağım. Sizler iyi bir yere geldiniz, daha da iyi işler yapacaksınız. Çünkü spor herkes için çok önemli. Başarılarınızın devamını bekliyorum. Bu başarılar burada kalmasın, mutlaka hedefiniz büyük olsun" dedi.

Katılacakları tüm kategorilerde de iddialı olduklarını açıklayan Antrenör Orhan Atalay ise; "Beraber sevinip, beraber üzüldük. Katıldığımız turnuvalarda İsabeyli İlköğretim Okulunu, İsabeyli Şırlansporu en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Biz bunları yaparken tek başımıza yapamazdık tabii ki, başkanımız her zaman bizi destekledi. Kendisine minnettarız ve teşekkür ediyoruz. Maddi ve manevi olarak her zaman bizim yanımızda oldu. Bizim amacımız bu işe başlarken İsabeylili çocuklara faydalı olalım, buraya bir hava getirelim diye başlamıştık. 9 yılın sonunda geriye baktığımızda ise alnımız açık bir şekilde devam ettiğimizi görüyoruz. Bizim bayanlar basketbol liginde şuan 2. lig hedefimiz var. Önümüzdeki yıl bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bizim amacımız sizleri bir yerlere getirebilmek, taşıyabilmek. Önümüzdeki yıl sizi 2. lige taşıyabilirsek o zaman biz İsabeyli de bir şeyler yapmış olacağız. Şu anda hedefimize ulaşmadık mı dersek kesinlikle ulaştık. Çok büyük yerlere geldiğimizi düşünüyorum. Çünkü İsabeyli 5 bin nüfuslu belde ve bu beldeyi, Nazilli'yi hatta Aydın'ı Türkiye Şampiyonalarında temsil ediyoruz. Bu gerçekten büyük bir başarı" şeklinde konuştu.

Tüm sporcular desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kuvvet Erim'e teşekkür ederken, moral yemeğinin ardından birlikte toplu bir fotoğraf çekildiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Erim'den Basketbolculara Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement