Başkan Eroğlu, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Eroğlu, Görevine Başladı

Başkan Eroğlu, Görevine Başladı

Bir süre önce geçirdiği trafik kazasında yaralanan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, görevine başladı.

14.09.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süre önce geçirdiği trafik kazasında yaralanan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, görevine başladı.

Antalya'da seminer ve gezi programına katılan Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem ve mahalle muhtarları Başkan Eroğlu'na hem teşekkür, hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Büyük bir kazayı elinin üzerindeki 6-7 dikişlik küçük bir yara ile atlattıklarını belirten Başkan Eroğlu, "Bizler de Ankara programından sonra yanınıza gelmeyi düşünüyorduk. Ama Allah böyle takdir etti. Cenab-ı Allah sizlerin duası ile bizleri korudu" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Görkem ise geleneksel hale gelen Antalya programına ilk defa belediye başkanın katılamadığını, yaşanan üzücü kaza nedeni ile programı iptal etmek isteklerini ama Başkan Eroğlu'nun isteği üzerine programa devam ettiklerini kaydetti.

Kaza; Tokat Turhal Karayolu Söngüt Mevkinde 8 Eylül sabah saatlerinde Celal Eroğlu'nun kullandığı 60 EE 001 plakalı otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelmişti. Kazada araç sürücüsü ile birlikte Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ve AK Parti Almus İlçe Başkanı Yaşar Güngör yaralanmıştı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Eroğlu, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement