Başkan Eroplu'ndan Tokatspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Spor

Başkan Eroplu'ndan Tokatspor'a Moral Ziyareti

Başkan Eroplu\'ndan Tokatspor\'a Moral Ziyareti

Tokat Belediye Başkanı ve Tokatspor Onursal Başkanı Eyüp Eroğlu, futbolcularla yemekte bir araya gelerek takıma moral verdi.

05.10.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediye Başkanı ve Tokatspor Onursal Başkanı Eyüp Eroğlu, futbolcularla yemekte bir araya gelerek takıma moral verdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tokatspor, 5 maçta 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle aldığı 2 puanla ligde son sıralarda yer alıyor. Hafta sonu sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek olan Tokatspor, maçtan galip ayrılarak çıkış yapmayı arzu ederken, takıma Başkan Eroğlu moral ziyaretinde bulundu. Tokatspor Kulüp Başkanı Şadi İşeri ve yönetim kurulunu ziyaret ziyaretinin ardından Başkan Eroğlu, kulüp binasında düzenlenen yemekte futbolcularla bir araya geldi.

Yemekte konuşma yapan Tokatspor Kulübü Başkanı Şadi İşeri, iyi transfer yapmalarına rağmen 5 maçta şansın kendilerinden yana gülmediğini söyledi. Ankaragücü maçıyla takımın gerçek gücünü sahaya yansıtacaklarını ifade eden İşeri, "Böyle bir kritik zamanda yemeğimize katılıp bizleri onurlandırdığınız için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ise konuşmasına darbe girişimi sonrasında devam eden süreci değerlendirerek başladı. Operasyon ve soruşturmaların bir süre daha devam edeceğini gözüktüğünü ifade eden Başkan Eroğlu, "Birçok kurum, kuruluşlarda iş ve işlevseller de bu insanların olduğunu gözlemliyoruz. Tabi bir taraftan haklıyı haksızı ayırarak, diğer taraftan cumhurbaşkanımızın söylediği gibi at izi it izine karışmamasını sağlayarak, tabi diğer taraftan da bağırsakları temizlemek lazım ki geleceğe daha iyi bakmak lazım" dedi.

"Tokatspor'un başarısından övünmek istiyoruz"

Tokatspor'un kentin markası olduğunu belirten Başkan Eroğlu, "Tokatspor'un başarısından övünmek istiyoruz. Tokatspor'un ilk maçını izledim ve çok beğendim. Kaliteli bir futbolcu gurubu olduğunuzu biliyorum. Takımların duraksadığı, inişli çıkışlı dönemleri olur. Büyük takımlarında inişleri çıkışları var" şeklinde konuştu.

Tokatspor'un arzu edilen bir yerde olmadığını ifade eden Başkan Eroğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Bu takıma 2 puan yakışmıyor. Kendine de, futbolcu kalitesine, şehrimize ve bizlere de yakışmıyor. Ama bir şanssızlık olduğu da ortada. Ama bu işinde bir çıkışı olacaktır, böyle gidecek hali de yok biz buna inanıyoruz. İnanıyorum ki bu hafta Ankaragücü maçıyla da biz çıkış yapacağız."

Tokatspor Kulübü Takım Kaptanı Koray Çölgeçen de Ankaragücü maçıyla çıkışı yakalayıp Tokat halkına galibiyeti armağan etmek istediklerini söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Eroplu'ndan Tokatspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement