Başkan Ersoy "Analar Babalar Ağlarken Biz Şenlik Yapamayız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Ersoy "Analar Babalar Ağlarken Biz Şenlik Yapamayız"

Başkan Ersoy "Analar Babalar Ağlarken Biz Şenlik Yapamayız"

Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran’ın 8 Eylül Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93.’ncü Yılı, kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerde akşam eğlence bölümü peş peşe gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildiğini söyledi.

27.08.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran'ın 8 Eylül Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93.'ncü Yılı, kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerde akşam eğlence bölümü peş peşe gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildiğini söyledi.

Başkan Emin Ersoy, "8 Eylül 2015 tarihinde düzenleyeceğimiz kurtuluş etkinliklerimizde gündüz bölümünde Seyit Onbaşı yağlı güreş müsabakaları İnönü yolu üzerindeki mesire alanında yapılacaktır. Akşam ise Belediye Kültür merkezinde Havran'ın Kurtuluş savaşını konu alan Tiyatro oyunu sergilenecektir. Program üzerinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Küçük değişiklik söz konusu olabilir. Eğlence bölümünü terör olayları nedeniyle şehit ve gazilerimize olan saygımızdan dolayı komple iptal ettik" dedi.

Ersoy, "Ocaklara ateş düştü. Analar babalar ağlarken biz burada şenlik yapamayız. Bu bizim gelenek göreneklerimizde ve vicdanımızda böyle bir şey yok. Gazilerimize Allah'tan acil şifalar dilerim. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ersoy 'Analar Babalar Ağlarken Biz Şenlik Yapamayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement