Başkan Eşkinat'tan Genç Girişimciye Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Eşkinat'tan Genç Girişimciye Destek

Başkan Eşkinat\'tan Genç Girişimciye Destek

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hürriyet mahallesinde açılan Sarajevo Boşnak Börekçisi’ne işyeri ruhsatını bizzat teslim etti.

03.12.2016 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hürriyet mahallesinde açılan Sarajevo Boşnak Börekçisi'ne işyeri ruhsatını bizzat teslim etti.

Hürriyet mahallesinde hizmete açılan Sarajevo Boşnak Börekçisi'nin, işletme sahiplerine ve Süleymanpaşa'ya hayırlı olması dileklerini sunan Belediye Başkanı Eşkinat, genç girişimciye işyeri ruhsatını bizzat teslim ederek tebrik etti.

"Genç girişimcilerimiz değer katıyor"

Genç yaşta iş hayatına atılan girişimcilere her zaman destek olunması gerektiğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Genç girişimcilerimiz Süleymanpaşa'ya değer katıyorlar. Onlara her zaman destek olmalıyız. Biz belediye olarak genç yaşta iş hayatına atılan girişimcilerimizin yanındayız. Sarajevo Boşnak Börekçisi gibi özel tatlar sunan işletmelerimizin sayısının artması temennisiyle kendilerine hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Süleymanpaşa'da ruhsatsız işyeri sayısının da günden güne azaldığını vurgulayan Başkan Eşkinat, "İşletme sahiplerinin kanuni yükümlülüklerini yerine getirmeleri oldukça önemli. Her geçen gün ruhsatsız işyerleri azalıyor. Süleymanpaşa esnafımız ruhsatını alıp kentine sahip çıkıyor" dedi.

Sarajevo Boşnak Börekçisi sahibi Engin Altın da Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a ziyareti ve işyeri ruhsatını bizzat teslim etmesi nedeniyle teşekkür ederek, Boşnak böreği ikram etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Eşkinat'tan Genç Girişimciye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement