Başkan Evcilmen, "Belediyecilik Acemilere Bırakılmaz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen, "Belediyecilik Acemilere Bırakılmaz"

Başkan Evcilmen, "Belediyecilik Acemilere Bırakılmaz"

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, esnaf ziyaretleriyle başlayan günlük programına Kaleiçi Derneği’ni ziyaret ederek devam etti.

25.03.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, esnaf ziyaretleriyle başlayan günlük programına Kaleiçi Derneği'ni ziyaret ederek devam etti.

Kaleiçi ziyaretinden sonra mahalle toplantılarını gerçekleştiren Başkan Evcilmen, Yenigöl Mahallesi ve Deniz Sitesi'nde toplantı yaptı. Başkan Evcilmen yaptığı konuşmada, "Belediyecilik ciddi bir iştir. Acemilerle stajyerlerle bu iş olmaz" dedi.

Kaleiçi Derneği'nde Kaleiçi esnafıyla sohbet eden Başkan Evcilmen, aday adaylığı sürecinde yaşanan olayları anlattı. Aday adaylığı sürecinde haksızlığa uğradığını kaydeden Başkan Evcilmen, "Tertemiz pırıl pırıl bir partiden, tertemiz pırıl pırıl arkadaşlarımızla aday olduk. Anketlerden önde çıkıyoruz. Tüm anketlerde halkımızın yaklaşık yüzde 65'i 'Ben adaya oy veririm' diyor. Bu bir yerel seçim. Yerel seçimlerde adaylar önemlidir" diye konuştu.

Yenigöl Mahallesi Lavanta Sokak'ta yaptığı toplantıda konuşan Başkan Evcilmen, "CHP'de bize hak etmeyeceğimiz bir davranışı uyguladılar. Ama moralimiz yüksek enerjimiz yüksek. Seçimlere sayılı gün kaldı. Belediyecilik ciddi bir iştir. Acemilerle stajyerlerle bu iş olmaz. Bu iş stajyerlere bırakılacak bir iş değildir. Bu işi bilene bırakmak gerekir. İşareti aldık. 30 Mart'tan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Muratpaşalı haksızlığa gelemez" dedi. Başkan Evcilmen, Yenigöl Mahallesi'nden sonra Deniz Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen, 'Belediyecilik Acemilere Bırakılmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement