Başkan Fadıloğlu, Doğaya Yem Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu, Doğaya Yem Bıraktı

Başkan Fadıloğlu, Doğaya Yem Bıraktı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yoğun kar yağışı sonrası doğada yiyecek sıkıntısı çeken canlılar için ilçenin farklı noktalarına yem bıraktı.

05.01.2016 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yoğun kar yağışı sonrası doğada yiyecek sıkıntısı çeken canlılar için ilçenin farklı noktalarına yem bıraktı.

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışına karşın yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı sonrasında toprak tamamen karla kaplandı. Soğuk havayla birleşen kar yağışı, canlıların doğada yiyecek bulmasını zorlaştırıyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, doğadaki canlıları korumak adına her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçenin birçok noktasına yem bıraktı. İlçe genelinde kapanan yolları açmak için yoğun biçimde çalıştıklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu, aynı zamanda doğadaki canlıları korumak için de çeşitli çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

BÜTÜN CANLILARIN HİZMETİNDEYİZ

Tüm canlılara hizmet etmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Kar yağmadan önce ekip arkadaşlarımız gerekli hazırlıkları yapmıştı. Bir taraftan yolların açılması sağlanırken, diğer taraftan da yaban hayatını korumak, canlıların beslenmesini sağlamak adına çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz Dülük Tabiat Parkı'nda, doğadaki canlıların beslenmesi için gerekli çalışmayı başlatmış. Biz de yapılan çalışmalara destek olmak ve canlıları beslemek amacıyla buraya geldik. Bizim amacımız, yalnızca insanların ihtiyaçlarını görmek değil. Doğadaki bütün canlıların hizmetindeyiz. Ekip arkadaşlarımı, ilçe genelindeki özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu, Doğaya Yem Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement