Başkan Fadıloğlu, Onat Kutlar Mahallesi'nde Evlere Misafir Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu, Onat Kutlar Mahallesi'nde Evlere Misafir Oldu

Başkan Fadıloğlu, Onat Kutlar Mahallesi\'nde Evlere Misafir Oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde çat kapı ev ziyaretlerine devam ediyor.

18.07.2013 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde çat kapı ev ziyaretlerine devam ediyor. Onat Kutlar Mahallesi'nde sekiz eve konuk olan Başkan Fadıloğlu, semt sakinleriyle dolu dolu zaman geçirdi.

EV ZİYARETLERİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

İhtiyaç sahibi ailelerle sık sık bir araya gelerek onları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Onat Kutlar Mahallesi'nde sekiz eve konuk oldu. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ile AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç'ında eşlik ettiği ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

BİRE BİR GÖRÜŞME FIRSATIMIZ OLUYOR

Mahalle sakinleriyle bir arada olmaktan mutlu olduklarını dile getiren AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, "Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Belediye Başkanımız ve hanım kollarımızla kapı kapı dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını mahallemizin eksiklerini görüyoruz. Herkese hayırlı bir ramazan diliyorum" dedi.

BU MÜBAREK AYI İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ LAZIM

Ramazan ayını iyi değerlendirmek adına vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, "Bu mübarek ayı iyi değerlendirmemiz lazım. Gerek belediye başkanımız, gerek ise AK Parti teşkilatımız, vatandaşlarımızın her zaman yanındadır. Ramazan ayının ilk gününde bu güne kadar iftarımızı vatandaşlarımızla birlikte açmayı uygun gördük. İnşallah bunu şekilde devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE OLMAKTAN MUTLUYUZ

"Her gün olduğu gibi bugünde bir ailemizin yanında iftarımızı açıyoruz" diyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:

"Har akşam saat altı gibi mahalle gezimize başlıyoruz. İftar saati geldiğinde hangi evde bulunuyorsak o evde iftarımızı açıyoruz. Sağ olsun bugün Onat Kutlar Mahallemizde oturan Gülseren kardeşimiz bizlere sofrasını ve evlerinin kapılarını açtı. Allah hayırlarını kabul etsin. Her zaman bu güzel günlere çıkmayı nasip etsin." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu, Onat Kutlar Mahallesi'nde Evlere Misafir Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement