Başkan Gedüz'den Hesne Teyze'ye Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Gedüz'den Hesne Teyze'ye Anlamlı Ziyaret

Başkan Gedüz\'den Hesne Teyze\'ye Anlamlı Ziyaret

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde bakımı üstlenilen ve Kırkağaç Devlet Hastanesinde tedavi gören Kırkağaçlı hayırsever Hesne Güner’e (88) anlamlı bir ziyarette bulunrak geçmiş olsun dileklerini iletti.

06.08.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde bakımı üstlenilen ve Kırkağaç Devlet Hastanesinde tedavi gören Kırkağaçlı hayırsever Hesne Güner'e (88) anlamlı bir ziyarette bulunrak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Hesne Güner'e geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Gedüz, "Hesne Teyze başta olmak üzere burada yatan hastalarımıza acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa zamanda iyileşip sevdikleriyle birlikte olmalarını temenni ediyorum" dedi.

Kırkağaç'ta bu yıl içinde hizmete girecek olan Kadın Sığınma Evi'nin açılması için sahibi olduğu daireyi Kırkağaç Belediyesi'ne bağışlayan hayırsever Hesne Güner, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz'ün kendisini hastanede ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duydu.

Hasta ziyareti esnasında Başkan Gedüz'e Kırkağaç Devlet Hastanesi Başhekimi Yardımcısı Dr. Mehmet Şemet eşlik etti. Ziyaret sonrasında Başkan Gedüz, Başhekim Yardımcısı Şemet'ten hastanenin eksikleri hakkında bilgi aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gedüz'den Hesne Teyze'ye Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement