Başkan Genç'in Başalan Köyü Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç'in Başalan Köyü Ziyareti

Başkan Genç\'in Başalan Köyü Ziyareti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başalan köyünü ziyaret etti.

14.01.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başalan köyünü ziyaret etti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, beraberinde Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlarla birlikte Başalan köyü sakinlerinin misafiri oldu. Burada yoğun ilgi gören ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Genç, vatandaşlarla sohbet etti, köy sakinlerinin sorunlarını dinledi. Canik'in yaşam konforunu artırdıklarını belirten Genç, "Hizmet bizim işimiz" dedi.

Başkan Osman Genç, Başalan köyünde hasta olan vatandaşları da ziyaret etti. Evlerine konuk olduğu hastalara 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Genç, köyde bulunan engelli gençleri de evlerinde ziyaret ederek, onların gönlünü aldı. Canik'te 7'den 77'ye herkese ve her kesime hizmet götürdüklerini ifade eden Genç, "Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz bizim için özeldir. Çocuk, gençlerimiz ve kadınlarımız için yaptığımız kültür ve eğitim merkezlerimizin yanında yeni hizmet binamızda Proje Birimi, Akademik Belediyecilik Birimi, Aile Birimi ve Hukuk Birimi gibi özel bölümler açtık. Yine engelli vatandaşlarımız için Engelli Koordinasyon Birimi kurduk" diye konuştu.

Çağa uygun belediyecilik anlayışına sahip olduklarını dile getiren Genç, "Bizim tek amacımız var, o da halkımıza hizmet etmek. Nasıl ki göreve geldiğimiz ilk gün makam kapımızı kaldırmışsak her zaman halkımızın içinde olduk, onların isteklerine, beklentilerine, önceliklerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak çalışmalar yaptık. Halkımızın önceliği bizim önceliğimiz oldu. Bugün Canik eğitim, kültür, spor, ticaret, sağlık, yaşam merkezleri ile sadece Samsun'un değil, bölgenin gözde ilçesi haline geldi. Hizmet etmek bizim işimiz. Biz bu işi biliyoruz" şeklinde konuştu.

Başalan köyü sakinleri de ziyaretinden dolayı Başkan Genç'e teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç'in Başalan Köyü Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement