Başkan Genç, İşadamlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç, İşadamlarıyla Buluştu

Başkan Genç, İşadamlarıyla Buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, işadamları ile bir araya geldi.

05.06.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) tarafından düzenlenen Perşembe Toplantısı'na katıldı.

Keptur Park Restoran'da düzenlenen kahvaltıda konuşan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, Başkan Genç'in zor bir göreve talip olduğunu ancak ekibiyle Döşemealtı için güzel ve kalıcı işler yapacağına inandığını söyledi.

Organize Sanayi Bölgesi'nin Döşemealtı'nda olması dolayısıyla kargo uçaklarının inip kalkabileceği bir havalimanının bölgeye kazandırılmasının önemli olduğunu ifade eden Gencer, ayrıca atıl durumdaki Kırkgöz Pınarı'nın da çevre düzenlemesi yapılarak halka açılmasını önemsediklerini kaydetti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaptığı konuşmada, Döşemealtı ilçesinin yüz ölçümü bakımından en büyük merkez ilçe olduğunu vurguladı. Genç, şöyle konuştu:

" Antalya'nın bundan sonra büyüyebileceği tek bölge Döşemealtı'dır. Şuan planlı alanlardaki yapılaşma oranımızın henüz yüzde 6 seviyesinde olduğunu biliyoruz. Yani yüzde 94'lük alanın imar planı yapılmış olmasına rağmen boş arazi konumundadır."

Döşemealtı'nın sosyal, kültürel ve sportif her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında birçok projeleri olduğuna da vurgulayan Genç, "7'den 77'ye bütün vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak amacıyla geliştirdiğimiz projelerimiz var. Siz işadamlarımızın da desteğiyle hepsinin üstesinden geleceğimize inanıyor" diye konuştu.

Kahvaltıya, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Garnizon Komutanı Murat Özalp, İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Döşemealtı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.

DÖSİAD Başkanı Gencer, konuşmalarının sonunda Genç'e Antalyaspor forması hediye etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Genç, İşadamlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement