Başkan Genç, Milletvekili Kök ile Birlikte Referandum Çalışmasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç, Milletvekili Kök ile Birlikte Referandum Çalışmasına Katıldı

Başkan Genç, Milletvekili Kök ile Birlikte Referandum Çalışmasına Katıldı

Döşemealtı Belediyesi Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Devrim Kök ile birlikte 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili Dağbeli Mahallesi, pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

21.03.2017 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediyesi Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Devrim Kök ile birlikte 16 Nisan'da yapılacak referandum ile ilgili Dağbeli Mahallesi, pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Döşemealtı'nın Dağbeli Mahallesi Kapalı Pazar yerinde vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Turgay Genç, Milletvekili Devrim Kök, CHP İlçe Başkanı Zekeriya Altun, daha sonra mahalle esnafını gezdiler. Belediye Başkanı Turgay Genç, esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet etti. Başkan Genç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye'ye hiç bir kazanımımın olmayacağını aksine zarar vereceğini söyleyerek, "Herkesin siyasi düşüncesine saygılıyım, ancak bu referandum ile demokrasimizin, cumhuriyet değerlerimizin olumsuz etkileneceğini düşünüyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç, Milletvekili Kök ile Birlikte Referandum Çalışmasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement