Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Oto Galerici Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Oto Galerici Esnafıyla Buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Oto Galerici Esnafıyla Buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçeye yapılması hedeflenen Oto Galericiler Sitesi ile ilgili gelişmeleri, sektör temsilcileriyle paylaştı.

11.05.2015 13:04  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçeye yapılması hedeflenen Oto Galericiler Sitesi ile ilgili gelişmeleri, sektör temsilcileriyle paylaştı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, oto galerici esnafını bir araya toplamak ve modern bir ortamda ikinci el oto alım-satım pazarı oluşturmak amacıyla 100 bin metrekarelik bir alan oluştururken, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde gerçekleştirilen toplantıda AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Gülsüm Güzelarslan, Antalya Emlak Komisyoncuları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam ve çok sayıda üye ile bir araya geldi.

Başkan Genç toplantıda yaptığı konuşmada, kent içindeki oto galerilerinin kaldırımları işgal ettiği gibi çevre kirliliğine neden olduğunu da belirterek, "Bütün bunları göz önünde bulundurarak oto galerici esnafını bir araya toplamak üzere ilçemizde 100 bin metrekarelik bir alan ayırarak, planlarını Büyükşehir Belediyesine gönderdik. Karar vermelerini bekliyoruz" dedi. Oto Galericiler Sitesi planlarının büyükşehirden geçmesiyle birlikte oto galericiler sitesi projesini esnafın isteği doğrultusunda hazırlanacağını açıklayan Başkan Genç, "Antalya'da kaç tane oto galerici esnafı varsa bu proje ona göre hazırlanacak ve oto galericileri dışında başka amaçla kullanılmayacak. Yani burası söylendiği gibi rant kapısı olmayacak" ifadelerini kullandı.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve Antalya Emlak Komisyoncuları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam, toplantı sonunda Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e teşekkür ederek bir plaket verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Oto Galerici Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement