Başkan Genç, Vatandaşın Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç, Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, mahalle toplantıları düzenleyerek, vatandaşın istek ve sorunlarını dinledi.

07.10.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, mahalle toplantıları düzenleyerek, vatandaşın istek ve sorunlarını dinledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2016 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle belediye meclisine başkanlık eden Genç, Nebiler Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısına da katıldı.

Vatandaşlara yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Genç, merkez mahallelerde ahırların kaldırılmasına yönelik İl Hıfzısıhha Kurulu'nun 2012 yılında almış olduğu bir kararın uygulanmasının istendiğini, kendi döneminde alınmış herhangi bir karar olmadığını ifade etti.

Nebiler Mahallesi'ne yapılacak sağlıklı yaşam parkı projesini tanıtan Genç, içerisinde Döşemealtı'nın ilk köpek parkurunun da bulunacağı parkın toplam 4 bin 600 metrekare alana inşa edileceğini belirtti.

Genç, 300 metre uzunluğunda sağlıklı yaşam ve bisiklet parkurunun yanı sıra kondisyon aletleri, kafeterya ve süs havuzunun da bulunacağı parkın kısa sürede tamamlanarak mahalle ve bölge halkının hizmetine açılacağını vurguladı.

Karaman Mahallesi'nde de mahalle toplantısı yapan Genç, yaklaşık 1,5 yıl içerisinde hem belediyenin mali yapısını düzeltmeye çalıştıklarını hem de sözünü verdikleri projelerin altyapısını oluşturduklarını kaydetti.

Genç, şu ana kadar 200 kilometre yol açtıklarını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Genç, Vatandaşın Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement