Başkan Gençer, Göreve Kırgın Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gençer, Göreve Kırgın Başladı

Başkan Gençer, Göreve Kırgın Başladı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkanı seçilen Rahmi Gençer, görevi devralırken CHP’li eski başkan Hasan Bülent Türközen’in hazır bulunmamasından üzüntü duyduğunu söyledi.

07.04.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkanı seçilen Rahmi Gençer, görevi devralırken CHP'li eski başkan Hasan Bülent Türközen'in hazır bulunmamasından üzüntü duyduğunu söyledi.

Gençer, "Başkanlık 30 yıllık hayalimdi. Beni belediye başkanlığı koltuğuna taşıyan partililerime ve destekleyen bütün vatandaşlarıma şükran borçluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum, çok gurur duyuyorum. Bugüne kadar gözümden hiç yaş gelmedi, ama şimdi çok duygulandım. Ayvalık'ın hizmete çok ihtiyacı var. Biz bu işe sevgiyle başladık. Bu sevgiyi bütün Ayvalık'a yayacağız. Sonuçta sevginin kazandığını herkes görecek. Bunu laf olsun diye söylemiyorum" dedi.

Türközen'in devir teslimde bulunmamasına üzüldüğünü ifade eden Gençer, "CHP'ye gönül veren meslektaşım Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in bu kutsal görevi devralırken burada olmasını isterdim. Ama olmadı. Sağlık olsun. Biz kimseye ne küseriz, ne de kızarız. Biz görev için buraya geldik. Çünkü Ayvalık olarak çok büyük bir destek verdiniz. Bize oy verenler de, vermeyenler de, çarşıda gördüğümüzde bize sevgi gösteriyorlar. Rozetimizi çıkardık. Hizmet için yola çıktık" ifadelerini kullandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gençer, Göreve Kırgın Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement