Başkan Gevrek 255 Gün Sonra Takımın Başına Döndü - Son Dakika
Spor

Başkan Gevrek 255 Gün Sonra Takımın Başına Döndü

Başkan Gevrek 255 Gün Sonra Takımın Başına Döndü

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, “Sıkıntılı bir süreçteydik, Giresun galibiyeti bizim için çok iyi oldu” dedi.

22.10.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Sıkıntılı bir süreçteydik, Giresun galibiyeti bizim için çok iyi oldu" dedi.

6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin İstanbul'daki toplantısına katılan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Takımın başına getirdikleri yeni hocaları İrfan Buz ile Giresun'da aldıkları galibiyetin 3 puandan daha çok şey ifade ettiğini söyleyen Gevrek, "Sıkıntılı bir süreçte çok önemli bir galibiyet aldık. Giresun galibiyeti bizim için çok iyi oldu. İrfan Buz hocamızla aldığımız bu galibiyet 3 puandan daha çok şey ifade ediyor. Takımımızın ve camiamızın öz güveninin tekrar yerine gelmesi adına önemli bir galibiyetti. Bizim için bir başlangıç oldu. Ben inanıyorum ki inşallah bundan sonra da aynı özveriyle çıkışımız sürecek. İnşallah Malatya'mızı hak ettiği yere getiririz. Ama dediğim gibi bu galibiyet çok önemli bir galibiyetti bizim için" dedi.

"İLK MAÇIMDA TAKIM GALİP GELDİ"

Geçen sezon aldığı hak mahrumiyeti cezasının Giresun maçıyla birlikte bitmesini de değerlendiren Gevrek, "255 gün sonra ilk defa tribündeydim. Tabi zordu 255 gün takımdan uzak kalmak. Tabi şimdi futbolcularla iç içe olmak, soyunma odasında olmak önemli bir şey. Benim adıma gerçekten mutluluk verici. İlk maçımda takım galip geldi. Ben buradan yeni teknik heyetimize, futbolcularımıza hem de oraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şu birliğimizi, beraberliğimizi sağlarsak inanın işte o zaman bir şeyler yaparız. Bence o havayı bir nebze olsun hocamızla yakaladık. İnşallah bundan sonra da devam ederiz. Tabi burada herkese iş düşüyor. Önümüzdeki cumartesi bir maçımız var. Tabi burada taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. İnşallah stadı doldururlar. Onların desteğiyle inşallah bu maçı da kazanırız. Bir seri yakalamamız lazım. Çünkü buna ihtiyacımız var. Malatya'yı bir an önce yukarılara taşıma lazım. Ben geldiğim ilk günden beri hep şunu söylüyorum. Taraftar bizim en büyük gücümüz. İnşallah cumartesi günü de o güçlerini gösterirler" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Gevrek 255 Gün Sonra Takımın Başına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement