Başkan Gökçek, CHP'li Vekillerle Mahkemede Hesaplaşacak - Son Dakika
Politika

Başkan Gökçek, CHP'li Vekillerle Mahkemede Hesaplaşacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisine iftira atan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleriyle mahkemede hesaplaşacağını bildirdi.

15.04.2016 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisine iftira atan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleriyle mahkemede hesaplaşacağını bildirdi.

Twitter adresinden yaptığı açıklamada, Beyaz TV'de katıldığı televizyon programı sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri tarafından kendisine yönelik koro halinde saldırıya geçildiğini belirten Başkan Gökçek, "Belli ki hem yangın var, hem acı..." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Bana iftira atan Milletvekilleri olunca hiç şüpheniz olmasın tek tek mahkeme de hesap sorarım... Dokunulmazlıklar da kalkıyor, kendileri düşünsün…" açıklamalarında bulundu.

"BELGELER ÇOK DOKUNMUŞ"

Twitter hesabından takipçileriyle "Belgeler çok ama çok dokunmuş... Terör örgütleri ile koltuk temasları ifşa edilip, CHP'nin ipliği pazara dökülünce feryad-ı figan büyüdü" açıklamalarını paylaşan Başkan Gökçek, CHP'li bazı milletvekillerinin Kemal Kılıçtaroğlu'ndan tepki aldığını belirtti.

Başkan Gökçek, "Bir taraftan Mahmut Tanal, öte taraftan Aykut Erdoğdu, Erdal Aksünger, Muharrem İnce cıyak cıyak bağırıyorlar... Duyumlarıma göre hepsi KK'dan acayip zılgıt yemişler... KK demiş ki; 'adam bizi TV'lere çıkıp haşat ediyor… Bu adamın bir şeylerini bulup susturun'… Bu talimat üzerine koro halinde feryat başladı... CHP'nin sempatik (!) çocukları bu feryatları kimse yemiyor... Bilesiniz..." açıklamasında bulundu.

Başkan Gökçek'in tiwitleri şöyle:

"-Pazartesi günü Beyaz Tv'de ki programımdan sonra CHP MV'leri koro halinde saldırıya geçtiler... Belli ki hem yangın var, hem acı...

-Belgeler çok ama çok dokunmuş... Terör örgütleri ile koltuk temasları ifşa edilip, CHP'nin ipliği pazara dökülünce feryad-ı figan büyüdü.

-Bir taraftan Mahmut Tanal, öte taraftan Aykut Erdoğdu, Erdal Aksünger, Muharrem İnce cıyak cıyak bağırıyorlar...

-Duyumlarıma göre hepsi KK'dan acayip zılgıt yemişler... KK demiş ki; 'adam bizi TV'lere çıkıp haşat ediyor… Bu adamın bir şeylerini bulup susturun'… Bu talimat üzerine koro halinde feryat başladı... CHP'nin sempatik (!) çocukları bu feryatları kimse yemiyor... Bilesiniz...

- İstanbul CHP Gençlik Kolları iftira attığım için suç duyurusunda bulunmuş. Yani diyor ki savcılıkta suçlarımızı tescil ettirin ki tam olsun.

-Gençler kendinizi niye telef ediyorsunuzdur... Sıkıysa lideriniz KK mahkemeye verse ya... Yapamaz ki... Çünkü o da biliyor ki suçları savcılık veya mahkeme de tescil edilince, artık bizi temelli susturamaz... Bu arada bana iftira atan MV'leri olunca hiç şüpheniz olmasın tek tek mahkeme de hesap sorarım... dokunulmazlıklar da kalkıyor, kendileri düşünsün…" - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Gökçek, CHP'li Vekillerle Mahkemede Hesaplaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement