Melih Gökçek'ten Arınç'ın Sözlerine Yanıt: Rabbime Havale Ettim - Son Dakika
Güncel

Melih Gökçek'ten Arınç'ın Sözlerine Yanıt: Rabbime Havale Ettim

Melih Gökçek\'ten Arınç\'ın Sözlerine Yanıt: Rabbime Havale Ettim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'ın açıklamalarıyla ilgili "Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bu konuyu Rabbim'e havale ettim." dedi.

15.06.2015 11:31  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İsim vermeden Bülent Arınç'ın açıklamalarına göndermede bulunan Gökçek, "Biz söz verdik mi tutarız, konuşmayacağız dedik konuşmayacağız. Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bu konuyu Rabbim'e havale ettim. Benim Allah'tan başka kimseden korkmadığımı Türkiye'de bilmeyen yoktur. Ama fitneye ne odun olurum, ne benzin dökerim." dedi.

Başkan Gökçek Twitter hesabı üzerinden şu tweetleri attı:

"Bazıları beni bir konuda konuşturmak için özel gayret sarf ediyor. Başta Doğan Medya Grubu olmak üzere 'ortalık bir karışsa' diye kendilerini yırtıyorlar. Biz söz verdik mi tutarız, konuşmayacağız dedik konuşmayacağız.

"RABBİME HAVALE ETTİM"

Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bu konuyu Rabbim'e havale ettim. Benim Allah'tan başka kimseden korkmadığımı Türkiye'de bilmeyen yoktur. Ama fitneye ne odun olurum, ne benzin dökerim. Türkiye'nin parçalanması için gayret sarf edenlerin fitne gayreti, davama düşman olanların kursaklarında kalacak.

"NAMERTSİNİZ, NAMERTSİNİZ, NAMERTSİNİZ"

Olayı dışarıdan körükleyip, ahkam okuyanlara gelince. Benim dün de dokunulmazlığım yoktu. Bugün de yok. Ben 8 yılımı muhalefette geçirdim ve 500 soruşturma ve inceleme geçirdim. İğne ucu kadar bir suç tespit edemediler. Şimdi sizin de elinizde bir belge var da savcılığa vermezseniz; Namertsiniz, namertsiniz, namertsiniz."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Melih Gökçek'ten Arınç'ın Sözlerine Yanıt: Rabbime Havale Ettim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • TURAN: VATANINI MİLLETİNİ,BAYRAĞINI DİNİNİ SEVEN KARDEŞLER..AKILLI OLUP ...AKP ÇATISINDA TOPLANMALİYİZ...YOKSA İŞ İŞTEN GEÇECEK... MHP Lİ KARDEŞLER TABANLAR AYNİ, İŞ SİZE DÜŞÜYOR... SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR...FARKİNA VARMADİNİZMİ SOL HAİNLER GİZLİDEN GİZLİYE BİRBİRİNİ DESTEKLİYOR...GEZİCİLER,CAPULCULAR,DHKPC-CİLER,PKK CİLAR,ŞARAPÇILAR, AYYASCİLAR,GAYLAR,LEZBİYENLER,HAİN KROLAR,HAİN ALEVİLER,HAİN ERMENİLER...BİRLİK OLMUŞLAR VATANA,BAYRAĞA, EZANA SAHİP ÇIKAN ....AKP YE SALDİRİYORLAR...LÜTFEN AKLİNİ KULLAN BU HAİNLERE FİRSAT VERMEYELİM...SEHİTLERİMİZİ DÜŞÜN, ONLARİN AĞINI ALMAYALİM..... 4 86 Yanıtla
  • ali veli: ankara nın çehresini değiştiren gökçek seni mecliste de görmek isteriz 50 7 Yanıtla
  • hayat: yedin be ankarayi 14 41 Yanıtla
  • Mozolee: Rabbimin adını ağzına alma terbiyesiz herif 9 39 Yanıtla
  • Bülent Ecevit : Yeye doymadın zıkkım ye 38 1 Yanıtla
  • Misafir: Ömrümde gördüğüm en alçak insansın gökçek 13 4 Yanıtla
  • Irfan Seven : Anlamadığım bir şey var herkes havale ediyor.Peki bu havale masraflarını yine biz vatandaş mı ödeyeceğiz 16 0 Yanıtla
  • Türk: eğer ki bizim hakkımızı yiyorsanız bizde sizleri allaha havale ediyoruz.. 15 0 Yanıtla
  • Macisu: İ.Melih "Rabbime havale Ediyorum"demişsin.Sen yandın o zaman.Kısı sürede çarpılacaksın demektir. 11 3 Yanıtla
  • Elazığ lı 23: Basınız sikisinca allaha havle ediyorsunuz ayetleyle dalga geçerken akliniza allah gelmiyor sizi allaha havale ediyoruz 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement