Başkan Göksel: "Samsunspor'u Yalnız Bırakmayan Taraftarlara Teşekkür Ediyorum" - Son Dakika
Yerel

Başkan Göksel: "Samsunspor'u Yalnız Bırakmayan Taraftarlara Teşekkür Ediyorum"

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yaptığı yazılı açıklamada Samsunspor’a yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ettiğini belirtti.

26.04.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yaptığı yazılı açıklamada Samsunspor'a yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ettiğini belirtti.

19 Mayıs Stadyumunda bugün oynanan Samsunspor - Manisaspor maçında 90 dakika boyunca tezahüratları ile Samsunsporu destekleyen, yalnız bırakmayan taraftara teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Göksel, "Geçen hafta gelişen olaylardan sonra vefakar taraftarlarımızın takımına sahip çıkması bizleri sevindirmiştir. Yaptıkları açıklamadan sonra diğer siyasi parti temsilcilerini de tribünlerde görmeyi arzu ediyorduk. Fakat Samsunspor'a sahip çıktıklarını iddia edenleri stat da göremedik.Taraftarlarımız, maça gelen siyasetçilere teşekkür etti, gelmeyenleri tezahüratları ile eleştirdiler. Biz her zaman Samsunspor'un yanında olduk ve yine yanında olmaya devam edeceğiz.Takımımızı galibiyetinden dolayı kutluyorum ve bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Göksel: 'Samsunspor'u Yalnız Bırakmayan Taraftarlara Teşekkür Ediyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement