Başkan Göksu: "Duada Buluşacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Göksu: "Duada Buluşacağız"

Başkan Göksu: "Duada Buluşacağız"

Esenler Belediyesi Ramazan etkinlik alanında gerçekleştirilen programlar tüm coşkusuyla devam ediyor.

29.06.2015 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Ramazan etkinlik alanında gerçekleştirilen programlar tüm coşkusuyla devam ediyor. Onuncu programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bu meydanda yüz binlerce kişi ile hatim duasını yapacağız. Duada buluşacağız" dedi.

Ramazan'ın coşkusu Esenler'de doyasıya yaşanıyor. Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği programlar devam ediyor. Teravih namazının ardından Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerin onuncusu da her akşam olduğu gibi Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programa Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Esenler Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"İNŞALLAH HAYIRLA SONUÇLANMIŞTIR"

Programda bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan'ın Rahmet kapısının son orucunu tuttuk. Cenab-ı Hakk bu rahmet kapısı içerisindeki yapmış olduğumuz yolculuğumuzu inşallah hayırla sonuçlandırmıştır. İlk on gün sonunda Rahmet beraatı alanlardan olduğumuzu inşallah hissederiz ve idrak ederiz" dedi.

"DUADA BULUŞACAĞIZ"

Kadir Gecesi Dörtyol Meydanı'nda gerçekleştirilecek programın unutulmaması gerektiğini belirten Başkan Göksu, "Kadir Gecesi'nde herkesi bu meydanda buluşmaya davet ediyorum. Dün bana verilen sayıda 14 bin hatimi geçmiştik. İnşallah Kadir Gecesi'ne kadar biz yüz binlerce hatimi geçeceğiz. Bu meydanda yüz binlerce kişi ile hatim duasını yapacağız. Duada buluşacağız. Bunun için herkesi Kadir Gecesi Dörtyol Meydanı'na bekliyoruz. Tabi Kadir Gecesi'nde İstanbul'un Kadir ağabeyi Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş da aramızda olacak" diye konuştu.

Göksu'nun konuşmasının ardından Eski Fatih Camii İmamı Osman Şahin konuklara Kur'an-ı Kerim tilaveti sundu.

"ESENLER BİZİM İÇİN BAŞKADIR"

Programın sonunda tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Cihat, Esenlerli sevenleriyle buluştu. Kendine özgü üslubu ve sahne performansıyla öne çıkan Cihat, "Aşkın Sahibi", "Gülmeyenler Bahçesi", "Amenna", "Zeyd'in Gözleri" başta olmak üzere birçok ezgisini seslendirdi.

"Esenler bizim için bir başkadır" diyen Cihat, "Bu mübarek akşamda bizleri yalnız bırakmadınız. Sayın Başkanımıza ve ekibine bugün sizlerle buluşmamıza vesile oldukları için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Göksu: 'Duada Buluşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement