Bergama Belediye Başkanı Gönenç'e Tebrik Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bergama Belediye Başkanı Gönenç'e Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Bergama Belediye Başkanı Gönenç\'e Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Bergama Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gönenç, makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

09.04.2014 23:33  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Bergama Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gönenç, makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Gönenç'i, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaret edenlerden biri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ydu. Bergamalı vatandaşların her gün yoğun bir şekilde tebrik ziyaretinde bulunduğu Gönenç'in makam odası çiçeklerle doldu. Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz da Bergama Belediye Başkanı'nı ziyaret ederek tebriklerini dile getirirken; Bergama'daki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli bürokratlar, Bergama Belediyesi Eski Meclis Üyeleri, STK ve sendika temsilcileri, siyasi partilerin ve odaların yöneticileri Mehmet Gönenç'e makamında hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bergama Belediye Başkanı dün de İzmir'in ticaret erbabını ağırladı. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bergama'ya gelerek Gönenç'e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Bu arada çok sayıda milletvekili ve diplomat, Gönenç'i telefonla arayarak yeniden Bergama Belediye Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı iyi niyet mesajlarını iletti.

Kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, "Bergama halkının bize duyduğu güven ve teveccüh, çalışma şevkimizin daha da artmasına neden oluyor. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da Bergama halkının güvenine layık olmak için elimizden geleni yapacağız. İlçemizi daha yüksek standartlara kavuşturmak için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışıyla gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama Belediye Başkanı Gönenç'e Tebrik Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement