Başkan Gönenç, Sınır Mahallelerdeki Öğretmenleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Gönenç, Sınır Mahallelerdeki Öğretmenleri Ziyaret Etti

Başkan Gönenç, Sınır Mahallelerdeki Öğretmenleri Ziyaret Etti

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Bergama’nın büyükşehir yasası ile köylerden dönüşen sınır mahallelerinde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

25.11.2016 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Bergama'nın büyükşehir yasası ile köylerden dönüşen sınır mahallelerinde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti. Öğretmenlerin 'Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Gönenç, öğrencilere de eğitim seti dağıttı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bergama'ya 44 kilometre uzaklıkta olan Yukarıada ve yine 39 kilometre uzaklıktaki Oruçlar Mahallesi ilköğretim okullarını ziyaret eden Başkan Gönenç, burada görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, birer roman hediye etti.

"Zor şartlarda çalışıyorlar"

Her iki okulun dersliklerini gezen Başkan Gönenç, öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Öğrencilere de birer eğitim seti dağıtan Başkan Gönenç çocuklara, "Sizler derslerinize iyi çalışacak, yarının öğretmenleri olacaksınız" dedi.

Öğretmenlerin sorunlarını da dinleyen Başkan Gönenç, "Sınır mahallerimizde öğretmenlik yapan kardeşlerimizi ziyaret ettik. Zor şartlarda görev yapıyorlar. Ancak buradaki çocukları yarınlara hazırlamak gibi çok kutsal bir görevleri var. Hepsine başarılar diliyor, öğretmenler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gönenç, Sınır Mahallelerdeki Öğretmenleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement