Başkan Gönenç'ten Zeytindağ Beldesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Gönenç'ten Zeytindağ Beldesine Ziyaret

Başkan Gönenç\'ten Zeytindağ Beldesine Ziyaret

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, önümüzdeki yıl yürürlüğe girecek olan Büyükşehir Yasası kapsamında ilçenin mahallesi haline gelecek Zeytindağ Beldesi'ni ziyaret etti.

20.04.2013 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, önümüzdeki yıl yürürlüğe girecek olan Büyükşehir Yasası kapsamında ilçenin mahallesi haline gelecek Zeytindağ Beldesi'ni ziyaret etti.

Başkan Gönenç'in Zeytindağ ziyaretinde kendisine Belediyesi Meclis üyeleri Necla Birinci, Faik Belek, Ümit Atlam ve belediye yetkilileri de eşlik etti. Başkan Gönenç, ilk ziyaretini Zeytindağ CHP Belde Teşkilatı'na yaptı. Daha sonra belde kahvehanelerini gezerek Zeytindağlılar ile buluşan Gönenç, burada vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. Beldede kurulan pazar yerini dolaşan Gönenç'i pazar yerinde gören Zeytindağlı vatandaşlar; "Başkan Gönenç'i beldemizde görmekten mutlu olduk. Başkanın Bergama'da yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Kendisine başarılar dileriz" diyerek, daha sık aralarında görmek istediklerini belirttiler.

Başkan Gönenç ve beraberindeki heyet, daha sonra Zeytindağ Belediye Başkanı Feridun Ergün'ü makamında ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Ergün, ziyaret için teşekkür etti. Ziyarette konuşan Başkan Gönenç, "TBMM tarafından geçtiğimiz aylarda çıkartılan yeni yasa doğrultusunda önümüzdeki yıl Bergama'nın bir mahallesi olacak Zeytindağ'ı gezerek vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini yerinde inceleyerek görmek istedim. Zeytindağ'da olmaktan ve burada vatandaşlarımızla sohbet etmekten dolayı büyük mutluluk duydum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gönenç'ten Zeytindağ Beldesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement