Başkan Gümrükçüoğlu Anlaşılamamaktan Şikayetçi - Son Dakika
Güncel

Başkan Gümrükçüoğlu Anlaşılamamaktan Şikayetçi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akyazı Spor Kompleksi için önerdikleri “Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi olsun” isim önerisinin bazı çevrelerce farklı boyutlara çekildiğini belirterek “Stada isim vermiyoruz, spor kompleksi için isim öneriyoruz” dedi.

12.09.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akyazı Spor Kompleksi için önerdikleri "Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi olsun" isim önerisinin bazı çevrelerce farklı boyutlara çekildiğini belirterek "Stada isim vermiyoruz, spor kompleksi için isim öneriyoruz" dedi.

Bu konuyla ilgili artık konuşmak istemediğini belirten Gümrükçüoğlu "Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Akyazı'da yapılacak olan; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binaları, kamp eğitim tesisleri ve diğer spor dalları ile ilgili tesisleri içinde barındıran alana, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının verilmesi yönünde tavsiye kararı aldık. Trabzonspor'umuz için yapılmakta olan stadyum bu alanın dışındadır ve stadyumun ismini tabii ki T-rab-zon-spor, be-lir-le-ye-cek" dedi.

Alınan karar ve sonrasında izlenecek olan yol haritasıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, "Karar metninde de görüldüğü gibi bu bir öneri kararıdır, tavsiye kararıdır. Bu ifade metinde de aynen var. Bu konunun mevzuatı münasebetiyle ne yapacağız? Bu öneri kararını, stadyumun ismi dışarıda tutulmak kaydıyla öneri kararı olan bu kararı, alanında aynı zamanda Ortahisar Belediyesi oluşundan dolayı Ortahisar'ın bilgisine ileteceğiz. İlgisi münasebetiyle Trabzonspor'a ileteceğiz. Yine ilgisi münasebetiyle Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne ileteceğiz. Onların değerlendirmesi sonrasında mütalaalarına göre cumhurbaşkanlığı makamına sunulacak. Belki cumhurbaşkanlığı makamı reddedebilir veya kabul edebilir. Yani işin birinci adamında Trabzonspor Büyükşehir Belediyesi tavsiye kararı almıştır. Bir öneri kararının böylesine çarpıtılması itibar edilmemesi gereken bir husustur" diye konuştu.

Daha önce dikileceği açıklanan şike anıtı ile ilgili olarak ise Gümrükçüoğlu "2010-2011 sezonunun Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'dur. Hakkımız yenmiştir. Sonuna kadar da takipçisi olacağız. Bunu da her zaman, her zeminde ve her platformda sesli olarak, haykırarak dile getiren biziz, getirmeye de devam edeceğiz. Zamanı geldiğinde şike anıtını da dikeceğiz. Trabzonspor'un bu konudaki UEFA'ya müracaatının son sonucunu beklemekteyiz. Karar çıkınca biz anıtımızı dikeriz. Sözümüz neyse o" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Gümrükçüoğlu Anlaşılamamaktan Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement