Başkan Gümrükçüoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gümrükçüoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı'da muhtarlarla bir araya geldi.

16.10.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı'da muhtarlarla bir araya geldi.

Gümrükçüoğlu, AK Parti Araklı İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçeye en iyi hizmeti vermek için çalışmaları gece gündüz sürdürdüklerini söyledi.

Trabzon'un, büyükşehir belediyesi statüsüne kavuşmasıyla birlikte ilçe ve mahallelerin sorunlarını ortadan kaldırmak için hizmet seferberliği başlattıklarını vurgulayan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Araklı ve diğer tüm ilçelerimiz bu çalışmalarımızdan nasibini almıştır. Bu hizmetlerimiz ilerleyen yıllarda katlanarak artacaktır. İnşallah bu şekilde her yıl sürdüreceğimiz çalışmalarla ilçelerimizin sorunlarını ortadan kaldıracağız. 8 mahalleye hizmet veren 8 kilometrelik Araklı Yeşilyurt grup yolunda asfalt serme çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu yol Araklı için çok önemli. Araklı Yeşilyurt grup yoluna yaklaşık 6 bin 500 ton asfalt sereceğiz. Şimdiye kadar yaklaşık 3 bin 500 ton asfaltı serdik."

Muhtarların istek ve sorunlarını dinleyen Gümrükçüoğlu, ülkede istikrarın ve huzurun devam etmesi ile hizmetlerin katlanarak artacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Gümrükçüoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement