Başkan Gümrükçüoğlu Şampiyon Voleybolcuları Altın ile Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gümrükçüoğlu Şampiyon Voleybolcuları Altın ile Ödüllendirdi

Başkan Gümrükçüoğlu Şampiyon Voleybolcuları Altın ile Ödüllendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geçen sezon Türkiye İkinci Voleybol Ligi’nde şampiyon olarak birinci lige çıkan Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı sporcu ve antrenörlerini birer cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

31.07.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geçen sezon Türkiye İkinci Voleybol Ligi'nde şampiyon olarak birinci lige çıkan Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı sporcu ve antrenörlerini birer cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

"Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü bayan voleybol takımının bir ilke imza atarak Türkiye şampiyonu olması ve voleybol birinci ligine yükselmesi Trabzon'umuzun sporda zirve kent olmasının sonucudur" diyen Başkan Gümrükçüoğlu, "Onlarla gurur duyuyoruz ve iftihar ediyoruz. Bundan dolayı kulüp başkanımız Mehmet Öz başta olmak üzere teknik heyet ve sporcuları kutluyorum. Sporcularımızın bundan sonra da yeni ve daha büyük şampiyonluklara da imza atacağına yürekten inanıyorum. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı karara göre İdmanocağı Kulübü bayan voleybol takımı antrenör ve sporcularını cumhuriyet altını ile ödüllendiriyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret ederek antrenör ve sporcuları ulaştırmak üzere hediyeleri alan Başkan Öz, Trabzon'un sporun başkenti ve sporcuya da değer verilen bir şehir olduğunu kaydetti. Başkan Öz, "Geçen sezon ikinci ligde şampiyon olarak birinci lige çıktık ve kurduğumuz güçlü takımla birinci ligde bu yıl ilk dörde girerek Trabzon'u Avrupa Kupalarında temsil etmeyi hedefliyoruz. Sporcu ve antrenörlerine ulaştırmak üzere bu hediyeleri alıyorum. Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na ve belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gümrükçüoğlu Şampiyon Voleybolcuları Altın ile Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement