Başkan Gümüş, Mahalleleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Gümüş, Mahalleleri Ziyaret Etti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş kırsaldaki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

04.03.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Gümüş ziyaretinde Kıran Mahallesinde ikamet eden ve geçtiğimiz günlerde evi yanan Salih Balcı'ya da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Kıran ve Sarnıç Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Ziyarette vatandaşlar ile sohbet edip, sorunlarını dinleyen Başkan Gümüş, Kıran Mahallesinde ikamet eden ve çıkan yangın sonucu evi yanan Salih Balcı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun diledi. Başkan Gümüş, evi yanan Salih Balcı ile sohbet edip, gerekli olan her şeyin yapılacağını söyledi. Daha sonra Kıran mahallesindeki vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Gümüş, istek ve talepleri dinleyerek gereğinin yapılması için talimat verdi.
Ardından Sarnıç Mahallesindeki vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Gümüş, "Ben içinizden biriyim. Sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana kırsaldaki mahallelerimiz için birçok çalışma yaptık. Bu çalışmalarımıza devam edip sorunlarınızı en aza indireceğiz" dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kırsal mahallelere ziyaretlerin artarak devam edeceğini belirterek, "Vatandaşlarımızın içinde olmak, beni her zaman mutlu ediyor. Ben makamda oturmayı değil, onlar ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Böylelikle sorunları kendim bizzat yerinde görme fırsatı buluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Gümüş, Mahalleleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement