Başkan Güneş Camiler Haftası Konulu Konferansa Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Güneş Camiler Haftası Konulu Konferansa Katıldı

Başkan Güneş Camiler Haftası Konulu Konferansa Katıldı

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş Çaycuma’da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısı ile Müftülük ve T.D.V Çaycuma Şubesinin düzenlediği, "Camii ve Kitap" konulu Konferansa katıldı.

06.10.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş Çaycuma'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısı ile Müftülük ve T.D.V Çaycuma Şubesinin düzenlediği, "Camii ve Kitap" konulu Konferansa katıldı.

Konferansa Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Mahmut Göl konuşmacı olarak katıldı. Oldukça verimli geçen Konferansa Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Devrek Müftüsü Mahmut Çakır, Sendika Temsilcileri, din görevlileri, cami dernek ve vakıf başkanları ile muhtarlar katıldı.

Başkan Güneş "Bu konferansın hazırlanmasında emeği geçen başta İlçemiz Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu ve T.D.V Çaycuma şubesi olmak üzere herkese teşekkür ederim. Konferansa katılan Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Mahmut GÖL hocamızın güzel sunumlarından dolayı kendilerine teşekkür eder, İlçemize hoşgeldiniz diyorum" dedi. Konferansın sonunda Camilerde İnşa ve imar konusunda gayretleri olan dernek ve vakıf temsilcilerine teşekkür belgeleri takdim edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Güneş Camiler Haftası Konulu Konferansa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement