Başkan Gürcan'dan Taziye ve Kınama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürcan'dan Taziye ve Kınama Mesajı

Başkan Gürcan\'dan Taziye ve Kınama Mesajı

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Hakkari ve Iğdır’daki terör saldırılarında şehit olan polis ve askerler için taziye mesajı yayınladı.

08.09.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırılarında şehit olan polis ve askerler için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Zülfikar Gürcan, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirterek, "Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan saldırıları nefret ve lanetle kınıyoruz. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır ilimizde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Birlik ve beraberliği hedef alan bu tür saldırılarla defalarca karşılaşmış olan milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bunların üstesinden gelebilecek kudrettedir. 2 gün içerisinde yaşanan bu olaylar bizi derinden üzmüştür. Iğdır ilimizde de PKK tarafından polis aracına yapılan hain saldırıda yaşamını yitiren 12 polisimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu menfur saldırılar da hayatını kaybeden Salihli İlçemizden Özgür Yatakdere, Turgutlu ilçemizden Uzman Çavuş Tolga Artuğ'a ve tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve İçişleri Bakanlığı mensuplarımıza, ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman Mehmetçiklerimize ve kahraman polislerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerine yer verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürcan'dan Taziye ve Kınama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement