Başkan Gürsoy, Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürsoy, Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi

Başkan Gürsoy, Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim çalışmalarını değerlendirerek, teşkilat olarak adeta bir seferberlik ilan ettiklerini söyledi.

25.10.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim çalışmalarını değerlendirerek, teşkilat olarak adeta bir seferberlik ilan ettiklerini söyledi.

1 Kasım sabahına kadar çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüreceklerini belirten AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, "7 Haziran seçimi sonrası teşkilat olarak gerek genel merkezde yapılan toplantılarda, gerekse de il ilçe teşkilatı olarak kendi aramızda defalarca yapmış olduğumuz toplantılarda 7 Haziran seçiminde neleri eksik yaptık, yanlışlarımız nelerdi bunu enine boyuna tartıştık. Seçim sonrası ülke geneli AK Parti yine de birinci parti olmasına rağmen milletimizin bize vermiş olduğu mesajı iyi algıladık. AK Parti olarak ülkede yakalamış olduğumuz istikrarın devamı için, milletimizin sandıkta vermiş olduğu karara saygı duyarak muhalefet partilerle bir koalisyon hükümeti kurma çabamız sonuçsuz kaldı. 1 Kasım'da yapılacak olan seçim öncesi çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. 7 Haziran seçimine nazaran bu seçim çalışmalarını daha sıkı tutuyoruz. Eksiklerimizi gördük, hatalarımızı gördük. Bunları telafi etme adına teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz. Teşkilat olarak top yekun bir seferberlik ilan ettik. Çalışmalarımız kapsamında Milletvekillerimiz, teşkilat üyelerimiz, İl, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları başkanlıklarımız il merkezinde, ilçelerde, köylerde ev ziyaretleri, esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. 7 Haziran seçiminin bir tekrarını 1 Kasım seçimiyle kısmet olursa yapacağız. Ancak 1 Kasım seçiminin tekrarı yok, telafisi hiç yok. 7 Haziran seçimi sonrası ülkede yaşanan olayları herkes çok iyi gördü. Hükümet kurulmadığı için ülkede istikrar bozulma durumuna getirildi. Bunun zararını ise millet olarak bizler çektik. Yapmış olduğumuz çalışmalar ve ziyaretler esnasında vatandaşımızın da ülkemizdeki istikrarın sürmesi yönünde geri dönüşleri var. Bir oy bizim için çok önemli. Ülkemizde yeniden güvenliğin ve huzurun sağlanması, ekonominin yeniden rayına girmesi için, huzurumuz için, milli birlik ve beraberliğimiz için tek başına iktidar gerekli. Tek başına iktidar olmaya aday tek parti AK Partidir. Çocuklarımız için, yarınlarımız için, ülkemiz için, ülkemizdeki huzur ve refah için milletimizin destek ve dualarını bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürsoy, Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement