Başkan Gürsoy, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Gürsoy, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Gürsoy, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz Meslek Yüksekokulunun Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencileriyle bir araya geldi.

24.02.2017 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz Meslek Yüksekokulunun Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencileriyle bir araya geldi.

Adilcevaz Belediyesi Toplantı Salonu'nda Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Özcan Beşkardeş ve yurtta kalan öğrencilerle bir araya gelen Gürsoy, öğrencilerin taleplerini dinledi ve yaptıkları çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Gençlerin ülkenin geleceği için önemli bireyler olduğunu ifade eden Gürsoy, şunları kaydetti:

"Adilcevaz Belediyesi olarak gençlerimizin düşünce ve fikirlerini çok önemsiyoruz. Sizler dışarıdan gelen insanlar olduğunuz için ilçemiz hakkındaki düşünce ve gözlemleriniz daha farklı olacağı için sizlerin talep ve düşünceleri çok önemlidir. Çünkü sizler genç mimarlarsınız. Siz gençlere her zaman ihtiyacımız var. İlçemiz bölgemizin en huzurlu yerlerinden biridir. Böyle güzel bir ilçede eğitiminizi sürdürdüğünüz için sizleri çok şanslı görüyorum. İnşallah bundan böyle sizlerle daha fazla bir araya gelmeyi umut ediyoruz. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Hangi sorununuz olursa hiç çekinmeden sorunlarınızı bizlere iletebilirsiniz"

Beşkardeş ise yurtta kalan öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için Başkan Gürsoy ile sürekli istişare yaptıklarının altını çizdi. Ortak çalışmaların sürdürüğünü belirten Beşkardeş, "Yurdumuzun etkinlikleri kapsamında ilk ziyaretimizi belediye başkanımıza yapmış bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Yurdumuz, öğrencilerimizin barınmalarının yanı sıra aynı zamanda birer eğitim yuvalarıdır. Bu kapsamda öğrencilerimizin zamanlarını daha iyi geçirebilmeleri için çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Yurdumuzdaki çalışmalar için başkanımız bizlere her türlü konuda destek vermektedir. Bundan dolayı öğrencilerimizin huzurunda başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan böyle hep birlikte istişareler yaparak güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Gürsoy, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement