Başkan Gürün Oyunu Kullandı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürün Oyunu Kullandı

Başkan Gürün Oyunu Kullandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün oyunu Menteşe Düğerek Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortakolu1046 nolu sandıkta kullandı.

01.11.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün oyunu Menteşe Düğerek Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortakolu1046 nolu sandıkta kullandı. Başkan Gürün'ü eşi Gülsün Gürün, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın eşlik etti.

Oyunu kullandıktan sonra sandıkları dolaşan Başkan Gürün, yaptığı açıklamada "Millet İradesini ifade etti. Fakat bu irade parlamentoda hükümet kurmaya yetmedi. Yetirilmedi. Sanki beyhude bir seçime giriyormuş havası vardı. Seçim propaganda dönemi de vatandaşların "Biz zaten her şeyi biliyoruz, fasla bir şey söylemeye gerek yok' der gibi bir hali vardı. 5 ay sonra tekrar genel seçime gitmek ülkemiz ve demokrasimiz için çok yakışık bir şey olmadı ama neticede halkımız büyük bir olgunlukla önüne konulan sandığa gerekli olan görevini yaparak ülkemiz için yararlı bir sonucu bize verecek. Sonuç ne çıkarsa çıksın, öyle veya böyle, kim önde. Kim arkada olursa olsun, seçilecek olan parlamento mutlak suretle bir hükümet çıkarmalı ve ülkenin içinde bulunduğu bu durumu bir konsensus ile düzeltmelidir. Vatandaşın beklediği huzurdur, güvendir. Gelecek ile ilgili endişesinin olmamasıdır. Sonuç ne olursa olsun, siyasi partilerin görevi halkımızın bize verdiği ne ise hükümeti kurarak, ülkemizi bu sıkıntılı derhal gereğini yapacak bir hükümet kurmaktır. İnşallah ülkemiz huzur içinde, güven içinde, barış içinde geleceği hep beraber taşınacak. Hepimizin ana temennisi bu" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürün Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement