Başkan Güvenç Hafriyat Konusunda Uyardı - Son Dakika
Güncel

Başkan Güvenç Hafriyat Konusunda Uyardı

Başkan Güvenç Hafriyat Konusunda Uyardı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç hafriyat konusunda başta müteahhitler olmak üzere tüm vatandaşları uyardı.

19.09.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'ya daha iyi hizmet edebilmek amacıyla mahalle gezilerini sürdüren ve yapılan çalışmalarla, yapılacak çalışmaları mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle değerlendirme imkanı bulan Şanlıurfa Büşükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, dün de Eyübiye İlçesine bağlı Direkli Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ve mahalle sakinleriyle Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları değerlendiren Başkan Güvenç, daha sonra mahalleyi beraberindekilerle gezerek, yapılabilecek çalışmaları not aldı.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güvenç, geziyle ilgili değerlendirmede bulunarak, Direkli Mahallesindeki Akşemsettin İlkokulunun yolu ile brikethane ve Karakoyun Deresi'ni; ŞUSKİ Genel Müdürü Ferit Dağdeviren ve daire başkanlarıyla birlikte incelediklerini söyledi.

'DAHA TEMİZ ŞANLIURFA İÇİN'

Başkan Güvenç; derelerde sürekli temizlik çalışması yapıldığını, derelerin bulunduğu mahallelerde oturan vatandaşların temizlik konusunda kendilerine yardımcı olunması ricasında bulundu.

İnşaatlardan çıkan hafriyatların gelişi güzel atılmaması için de vatandaşlardan istekte bulunan Başkan Güvenç, "Şunu kesinlikle rica ediyorum. Artık hafriyat işlerinde büyükşehirimizin gösterdiği yere; insanlar ve müteahhitlerimiz hafriyatlarını döksünler. Yol kenarlarına, mahalle aralarına hafriyat dökmesinler. Çok çirkin bir görüntü çıkıyor. Bu görüntüler Şanlıurfa'ya yakışmıyor. Direkli mahallemizde de bunu gördük" dedi.

'DİREKLİ'DE GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK'

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karakoyun Deresi'nin güvenilir hale gelmesi için dere etrafının demir parmaklıklarla çevrildiğini belirterek, "Dere etrafındaki parmaklıklara baktık. Elimizden geldiğince temiz tutmalı ve korumalıyız. Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyemiz dayanışma içerisinde çalışıyor. Karakoyun Deresi'nin etrafına DSİ'miz korkuluklar yapıyor. Bu korkulukların bir an önce bitirilmesi lazım. Bununla ilgili de DSİ Bölge Müdürümüzle gerekli görüşmeleri de yaptık. İnşallah arkadaşlarımız da bir an önce Direkli Mahallesinde tespit ettiğimiz; gerek okul önündeki ve gerekse de hafriyatlarla ilgili diğer gerekenleri de yapacaklar" şeklinde konuştu.

HARFİYAT ALANI AKABE – AKÇAKALE ÇEVRE YOLUNDA

Öte yandan hafriyat döküm alanı olarak Akabe – Akçakale çevre yolu üzerinde bulunan büyükşehir belediyesine ait asfalt şantiyesinin yanındaki eski mucur ocağının hafriyat alanı olarak belirlendi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkan Güvenç Hafriyat Konusunda Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement