Başkan Güvenç, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Güvenç, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Güvenç, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü, Bozova ve Hilvan İlçelerinde mahalle muhtarıyla buluştu.

18.11.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü, Bozova ve Hilvan İlçelerine bağlı 30 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Buluşmada talepler değerlendirilerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Karaköprü Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Kılıç, Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Emin Yeşildağ, ŞUSKİ şube müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda muhtarlarla görüşen Başkan Güvenç, muhtarların alt yapıyla ilgili taleplerini dinlediklerini ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini aktardı. Toplantının kapsamı ve amacıyla ilgili açıklamada bulunan Güvenç, "Karaköprü Muhtarlar Derneği başkanlığında mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek su, kanalizasyon talepleri hakkında toplantı düzenledik. Yaptığımız işlerimizi gözden geçirdik, katılan bütün muhtar arkadaşlarıma ve muhtarlar deneği başkanımıza teşekkür ediyorum. Allahın izniyle hep beraber çok daha iyi işler yapacağız. Köylerimizi ve Şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz, buna olan inancımız sonsuzdur" şeklinde konuştu.

Karaköprü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Korukesen Mahalle Muhtarı Mehmet Çiftçi ise, Mahallelerine yapılan ve planlanan alt yapı çalışmalarından dolayı Başkan Güvenç'e ve ekibine teşekkür ederek, "Buraya gelip bizimle beraber toplantı yaptığı için Başkan Güvenç'e teşekkür ederiz. Olumlu bilgi alışverişinde bulunduk" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkan Güvenç, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement