Başkan Haluk Alıcık, İş Yeri Açılışına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Haluk Alıcık, İş Yeri Açılışına Katıldı

Başkan Haluk Alıcık, İş Yeri Açılışına Katıldı

Nazili Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi’nde faaliyete geçen şarküteriyi halkın hizmetine sundu.

24.07.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazili Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi'nde faaliyete geçen şarküteriyi halkın hizmetine sundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın katıldığı açılış töreninde açılış kurdelesini işyeri sahibi Birol Karakaya ile birlikte kesti. Nazilli'nin farklı noktalarında ve Sultanhisar'da bulunan 7 tane Karakaya Çiftliği Gıda ve Süt Ürünleri Şarküterilerinden sonra 8.'nci şubesini Altıntaş Mahallesinde açan aslen Karacasu'lu olan Birol Karakaya yıllardır kalitesinden temizliğinden ve ekonomik satış koşullarından ödün vermeden halka hizmet verdiklerini ifade ederek bu anlayış içerisinde 8. Şubelerini açmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Açılış öncesi konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık istikrarlı bir büyüme sağlayarak Karakaya Çiftliği Gıda ve Süt Ürünleri Şarküterilerinin sahibi Birol Karakaya'yı tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Nazilli ekonomisine sağladığı katkı, halka verdiği hizmet ve şarküterilerinde çalıştırdığı kişilere ekmek kapısı olduğu için ayrıca teşekkür eden Alıcık, "Nazillimizin ekonomisine katkı sağlayan iş yeri sahibi ve esnaflarımıza müteşekkirim. Açtıkları bu iş yeri sayesinde bizim önemle üzerinde durduğumuz AŞ ve iş derdine de çare olmaktadırlar. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanlar ile ekonomiye katkı sağlayacakları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin" dedi.

Yapılan ikramlar ve okunan duanın ardından açılış kurdelesini işyeri sahibi Birol Karakaya ile birlikte kesen Haluk Alıcık şarküteri içini gezerek ürünler hakkında bilgi aldı ve davetlilerle sohbet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Haluk Alıcık, İş Yeri Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement