Başkan Haluk Alıcık, "Temizlik Gelişmişliğin Göstergesidir" - Son Dakika
Yerel

Başkan Haluk Alıcık, "Temizlik Gelişmişliğin Göstergesidir"

Başkan Haluk Alıcık, "Temizlik Gelişmişliğin Göstergesidir"

Nazilli Belediyesi, şehir merkezi de dahil Nazilli’nin tam ortasından geçen Aydın Denizli devlet Karayolu üzerindeki refüj ve kaldırımlarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

24.06.2016 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi, şehir merkezi de dahil Nazilli'nin tam ortasından geçen Aydın Denizli devlet Karayolu üzerindeki refüj ve kaldırımlarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yol ve kaldırım kenarlarında bahar aylarında uzayan ve henüz yeni girdiğimiz sıcak yaz ayında da kuruyarak görüntü kirliliği yaratan yabani otların biçme ve temizleme çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.Sıcak havaya rağmen yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla bir nevi bayrama hazırlık yapılıyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, temizliğin uygarlığın bir göstergesi olduğunu ifade ederek, "Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Nazilli'nin tam ortasından geçen ve önemli bir bağlantı yolu olan Devlet Karayolu caddesi üzerindeki orta refüj, kavşak ve kaldırmalarında ot biçme ve temizleme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Şehrin bu kısmında yapılan çalışmalarının farklı bir önem arz ediyor. Temizlik gelişmişliğin göstergesidir. Şehrimizin tam ortasından geçen Aydın Denizli karayolu önemli bir geçiş noktasıdır. Bu yol araç trafiği en yoğun yaşanan yollarımız arasında yer almaktadır ki bu yol şirin ve güzel şehrimizin aynasıdır. Kentimizin tamamını sizler için temiz ve sağlıklı bir yaşam alanı olsun diye belediyemiz mücavir sınırlarında bulunan tüm bulvar, cadde, kaldırım ve orta refüjlerin temizliğini sürekli sağlamak üzere çalışmalarımız kesintisiz sürmektedir. Sınırlarımız içindeki bulvarlar, orta refüjler, caddeler ve kaldırımların temizlik hizmetlerini modern ve çevreci araçlarımızla temizliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Haluk Alıcık, 'Temizlik Gelişmişliğin Göstergesidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement