Başkan Hasan Arslan'a Esnaf Desteği - Son Dakika
Yerel

Başkan Hasan Arslan'a Esnaf Desteği

Başkan Hasan Arslan\'a Esnaf Desteği

Çiğli esnafına hazine kredisi sağlayan Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Başkanı Taner Cömert ve oda yöneticileri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı ziyaret etti.

12.04.2014 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli esnafına hazine kredisi sağlayan Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin Başkanı Taner Cömert ve oda yöneticileri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı ziyaret etti. Cömert, esnaf örgütü olarak önümüzdeki süreçte Başkan Hasan Arslan'ın yanında olacaklarını söyledi.

Çiğli'de 41 yıldır faaliyet gösteren ve esnafa kredi sağlayan Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koperatifi Başkanı Taner Cömert, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Hasan Arslan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Arslan'a başkanlığı süresince destek olmak ve belediye ile uyumlu ilişkiler geliştirmek istediklerini belirten Cömert, "Hasan Başkan, büyük yarışta ipi göğüsleyen kişi oldu. Kendisini odamızı temsilen tebrik ediyorum. Kurumlar arası işbirliğin öneminin farkındayız ve bu konuda birlikte çalışmak isteriz. Kendisi iyi bir Çiğlili olarak esnafımızı yakından tanır. Aramızda daha sık görmek istiyoruz. Belediye başkanlığında da kendisine üstün başarılar diliyorum" dedi.

"DEĞİŞİM VE GELİŞİMİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ"

Sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerin önemli olduğunu ve birlikte Çiğli'ye daha iyi hizmet üretebileceklerini belirten Başkan Hasan Arslan, söyle konuştu: "Bizim tek amacımız var o da Çiğlimize iyi hizmet. Sivil toplum örgütlerimizle görüş alış verişinde bulunacağız. Esnafımız ve halkımızla olumlu ilişkilerle, hakaniyet doğrultusunda işimizi en iyi şekilde yapacağız. Çiğli'yi cazibe merkezi yapmak istiyoruz. Yatırımcı Çiğli'yi tercih etmeli. Böylelikle ilçemiz kalkınır. Çiğli'de değişimin ve gelişimin öncüsü olacağız. Bunun için de herkesimin görüşü bizim için önemli." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Hasan Arslan'a Esnaf Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement