Başkan Hasan Arslan'a Karadenizlilerden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Hasan Arslan'a Karadenizlilerden Ziyaret

Başkan Hasan Arslan\'a Karadenizlilerden Ziyaret

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hızır Murtezeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı ziyaret etti.

04.11.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hızır Murtezeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı ziyaret etti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hızır Murtezeoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Güncel konuların görüşüldüğü ziyarette Başkan Arslan, Çiğli'de yaşayan Karadeniz nüfusu hakkında bilgilendirme yaptı. Belediye meclisinde de Karadenizli meclis üyelerinin ilçeye önemli katkı sunduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, "Çiğlimiz kozmopolit ilçelerden bir tanesi. Türkiye'nin hemen her bölgesinden vatandaşımız yaşıyor. Nüfusumuzun önemli bölümünü Karadenizli yurttaşlarımız oluşturuyor. Meclisimizde de Karadenizli meclis üyelerimiz var ve çok çalışıyorlar. Karadenizlilerin örgütlü olduğu sivil toplum örgütleriyle de uyumlu çalışmayı önemsiyoruz" diye konuştu.

Konfederasyon Genel Başkanı Hızır Murtezeoğlu da, İzmir ve Çiğli'deki Karadenizli nüfusuna dikkat çekerek, konfederasyon çatısı altında toplanmış Karadenizliler ile sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi. Hemşehrilerinin yanında ve onlara destek olan bir anlayışta olduklarını belirten Başkan Murtezeoğlu, yapılacak ortak organizasyonların önemine değinerek, Çiğli Belediyesi ile daha fazla işbirliği içinde olmak istediklerini vurguladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Hasan Arslan'a Karadenizlilerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement