Başkan Hazinedar: "Bütçemizin En Önemli Harcama Ögesi Okullarımız ve Çocuklarımız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Hazinedar: "Bütçemizin En Önemli Harcama Ögesi Okullarımız ve Çocuklarımız"

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, bu yıl ilçede eğitim veren 6 okulu yenileyeceklerini belirterek, "Bütçemizin en önemli harcama ögesi okullarımız ve çocuklarımız haline geldi.

13.01.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, bu yıl ilçede eğitim veren 6 okulu yenileyeceklerini belirterek, "Bütçemizin en önemli harcama ögesi okullarımız ve çocuklarımız haline geldi. Öğrenime, eğitim süreçlerine çok önem veriyoruz" dedi.

Eğitime desteğini sürdüren Beşiktaş Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Belediye tarafından Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan Orgeneral Kami Güzey İlkokulu'nun yemekhanesi ile  Vişnezade Mahallesi'nde bulunan 50.Yıl Süheyla Artam İlkokulu'nda yapılan anaokulunun açılışı gerçekleştirildi. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ile birlikte açılışları gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eğitimin önemine vurgu yaptı.

Açılışta öğrencilerin yaptığı gösteriler renkli görüntüler oluştururken, Başkan Hazinedar, açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesti.

"BU SENE 6 OKULUMUZU YENİLEYECEĞİZ"

Belediye başkanlarının hiç şüphesiz görevi geleceğe yatırım yapmak olduğunun altını çizen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Şehir hukukunun en değerli unsuru hiç şüphesiz yaşayanları ve çocuklar. Biz de Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'yle özel bir işbirliğindeyiz. Belki Türkiye'ye örnek olacak bir işbirliğini sağladık. Neredeyse bölgemizdeki bütün okullarımıza belediye olarak hizmet ediyoruz. Yani bu boya badanadan başlıyor. Okullardaki her türlü tesisata aynı şekilde hem fiziksel hem de teknik her türlü desteği okullarımıza veriyoruz. Bütçemizin en önemli harcama ögesi okullarımız ve çocuklarımız haline geldi. Öğrenime, eğitim süreçlerine çok önem veriyoruz. Bu sene 6 okulumuzu yenileyeceğiz" dedi.

"BELEDİYEMİZ, EĞİTİME DESTEK VERİYOR"

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ise, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "50. Yıl Süheyla Artam İlkokulu'nun açılışını yapıyoruz. Belediyemiz sağ olsun Milli Eğitimimize çok destek vermektedir. Bugün sevgili yavrularımızın güzel bir imkana kavuştuklarını görüyoruz. Velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle birlikte çok sevinçliyiz. Belediyemize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Anaokulunun açılışına katılan Ecrin Kaplan, "Anaokulu çok güzel, açılışı güzeldi" ifadelerini kullandı. Öğrenci başkanları toplantısına da katılan Ecrin Kaplan projesini anlatarak, "Herkes öğretmenine görüşlerini anlattı. En çok kitap projesi vardı. Benim de kitap projem vardı. Her kişiden 50 veya 100 kitap toplayacağım. Bunları durumları kötü olan okullara göndereceğim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Hazinedar: 'Bütçemizin En Önemli Harcama Ögesi Okullarımız ve Çocuklarımız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement