Başkan, "Hedefiniz Üretmek ve Bir İşi Başarmak Olsun" - Son Dakika
Yerel

Başkan, "Hedefiniz Üretmek ve Bir İşi Başarmak Olsun"

Başkan, "Hedefiniz Üretmek ve Bir İşi Başarmak Olsun"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez KOMEK merkezini ziyaret etti.

22.04.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez KOMEK merkezini ziyaret etti.

Körfez KOMEK merkezini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın da ziyaret ettiği Körfez KOMEK, 11 yıllık süreçte 37 bin 200 kursiyere eğitim verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu öğrencilerle bir araya geldiği ziyarette yaptığı konuşmada, "El emeği göz nuru eserlerinizin ortaya çıkmasından mutluluk duyuyorum. Her biri birer sanat eseri olan bu ürünlere emek veren her bir kardeşimi can-ı gönülden kutluyorum. Üretmek ve bir işi başarmak tek hedefiniz olsun. İnsanın kendisi için ailesi için çalışması, toplum için bir değer üretmesi son derece mutluluk vericidir. Biz, Kocaelimiz'in her köşesine hizmet götürürken, sizlerden ilham alıyoruz. Şehrimize, insanımıza faydalı olmaya gayret ediyoruz" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, "Sizler artık bir üniversite mezunusunuz. Hem de elinde sanatı olan, geleceğe güvenle bakan birer üniversite mezunusunuz. Çünkü KO-MEK bir üniversitedir, Türkiye'nin en büyük halk üniversitesidir. 2005 yılında 8 kurs merkeziyle faaliyete başlayan KO-MEK bu gün 44 merkezde faaliyet gösteriyor. Kuruluşundan bu yana, tam 366 bin mezun verdi. Çok kısa bir sürede, binlerce insanın çalışmasına, üretmesine, başarmasına vesile oldu. Binlerce insanımızın gençlerimizin, kadınlarımızın umudu oldu. Mezunlarımız yüzlerce özel sergi açtı ve KO-MEK bugün yüzlerce branşta eğitim vermeye devam ediyor. Bizim için üniversite budur. Ben KO-MEK'e bundan dolayı 'Halk Üniversitesi' diyorum" şeklinde konuştu.

KO-MEK Halk Üniversitesi'nin bütün Kocaeli'yi sarmış, kucaklamış olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, "Her bir ilçemizde, hatta köylerimizde bile artık KO-MEK yükseliyor. Daha önce işsiz, umutsuz olan kardeşlerim, şimdi hayata, geleceğe umutla bakabiliyor. Buradan mezun olan hemşerilerim, şimdi evlerinde, atölyelerinde, iş yerlerinde şevk ve heyecanla çalışıyor. Kendilerine, İzmit'e, Kocaeli'ye katma değer sağlıyor. Sevinç ve mutluluk duyuyor. İşte bizleri bir araya getiren, bu sevinç ve mutluluktur. Hamdolsun, sizlerle birlikte bu güne şahit olmak ve bu mutluluğu yaşamak büyük bir bahtiyarlıktır" ifadelerini kullandı.

Farklı dallarda kurs alan öğrencileri ziyaret ederek sohbet imkanı bulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerlerle yakında ilgilendi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de yapılan çalışmaları yakından takip etti. Kursiyerler bu ziyaretten dolayı mutluluklarını da dile getirdiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan, 'Hedefiniz Üretmek ve Bir İşi Başarmak Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement