Başkan İmamoğlu: "Beylikdüzü'nde Bisiklet Kullanımını Artıracağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan İmamoğlu: "Beylikdüzü'nde Bisiklet Kullanımını Artıracağız"

Başkan İmamoğlu: "Beylikdüzü\'nde Bisiklet Kullanımını Artıracağız"

Küçük büyük yaklaşık elli bisikletli, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kırlangıç Bisiklet Kulübü ve Medicana Hospital işbirliği ile kalp sağlığı için pedal çevirdi.

30.03.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük büyük yaklaşık elli bisikletli, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kırlangıç Bisiklet Kulübü ve Medicana Hospital işbirliği ile kalp sağlığı için pedal çevirdi. "Sağlığınız için su için, kalbiniz için pedal çevirin" sloganıyla yola çıkan bisikletlilere start veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Amacımız Beylikdüzü'nde bisiklet kullanımını artırmak. Herkes bisikletle işe gitsin istiyorum" dedi.

Beylikdüzü'nde Avrupa standartlarında yapılan bisiklet yollarının ardından, bisiklet kullanımını artırmak adına Kırlangıç Bisiklet Kulübü üyeleri, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Medicana Hospital iş birliği ile kalp sağlığı için pedal çevirdi. Sağlıklı yaşamak için suyun, kalp sağlığı için ise hareketin önemini vurgulamak adına yapılan etkinliğe 50 bisikletli katıldı.

"BİSİKLETLE İŞE GİTMEK BENİM DE HEDEFİM"

"Sağlığınız için su için, kalbiniz için pedal çevirin" sloganıyla toplanan gurup, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği startla yola çıktı. Etkinlik öncesinde konuşan İmamoğlu, "Sağlık her şeyden önemli, sağlıklı nesillerin büyüyebilmesi için coğrafi koşulların da elverişli olduğu Beylikdüzü'nde, bisiklet kullanımını arttırmayı hedefliyoruz. Sen, bisiklet yollarını yap ben de bisiklet kullanacağım diyen bir babam varken, istiyorum ki herkes işe bisikletle gidip gelsin. Bisiklet kullanmayı ilerleterek, işe bisikletle gitmek benim de hedefim" dedi.

Beylikdüzü'nde tur atan ekibe, Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Medicana önünden yola çıkan Kırlangıç Bisiklet Kulübü, Beylikdüzü'nü turladıktan sonra Cumhuriyet Mahallesi Etkinlik Alanında buluşarak programa son verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İmamoğlu: 'Beylikdüzü'nde Bisiklet Kullanımını Artıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement