Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu'dan Yeni Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu'dan Yeni Kaymakama Ziyaret

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu\'dan Yeni Kaymakama Ziyaret

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçeye yeni atanan Kaymakam Adem Ünal'ı makamında ziyaret etti.

13.08.2015 14:21  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçeye yeni atanan Kaymakam Adem Ünal'ı makamında ziyaret etti. Ünal'a iyi dileklerini ileten İmamoğlu, karşılıklı olarak birlik içinde yürüyecek işler ve yeni projeler için mesajlar verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni görevine Beylikdüzü'nde başlayan Kaymakam Adem Ünal'ı makamında ziyaret etti. Ünal ile beraber güzel işlere imza atacaklarının sinyalini veren Başkan İmamoğlu, "İlçeyi en güzel yerlere birlikte taşıyacağız. Yeni hizmet döneminde ortak başarılarla yürüyeceğiz. Görev yerinizin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Kaymakam Adem Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bilgi alışverişine bugünden itibaren başlayacağız. Olumsuz olayların bulunmadığı avantajlı ilçelerden biri olan Beylikdüzü'nde, huzur ortamından faydalanarak insanların daha da mutlu olabilmesi için neler yapılabilir onlar üzerinde çalışacağız. Bu sayede eğitim, sağlık, kültür, çevre gibi konularda daha çok zaman ayırarak iyi işler çıkaracağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu'dan Yeni Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement