Başkan İmamoğlu Din Görevlileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan İmamoğlu Din Görevlileriyle Buluştu

Başkan İmamoğlu Din Görevlileriyle Buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Toplumumuzun huzuru ve bütünlüğü için sizlere çok önemli vazifeler düşüyor" diye konuştu.

15.10.2015 11:23  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki din görevlileriyle buluştu. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde yapılan yemekli toplantıya İlçe Müftüsü Eyyüp Demir başta olmak üzere çok sayıda din görevlisi katıldı. Programda, Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler rahmetle anıldı. Demir ve diğer katılımcılar toplantı öncesi düzenlenen seminerde bilgi alışverişinde bulundular. Demir, görüşmede İmamoğlu'na böyle bir günde buluşmayı düzenlediği için teşekkür ederek, "Bu haftamızda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim gönlünüzde ne istek varsa, sizlere onu nasip eylesin. Ankara'da yaşanan vahşetin ardından milletimize sabır ve baş sağlığı, orada hayatını kaybedenlere ve daha önceden şehit olmuş askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

"Sizlerden beklentimiz büyük"

Muharrem ayı başlangıcı ve Hicri Yılbaşının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Ekrem İmamoğlu, din görevlilerinin vazifelerinin çok önemli olduğunun altını çizdi. Toplumun huzur ve bütünlüğü için verilmesi gereken mesajların çok önemli olduğunu ifade ederek,"Sizlerden beklentimiz büyük. Güzel cümlelerinizle insanlarımızın birbirine daha güzel bakabileceklerini düşünüyorum"diye konuştu. Ankara'da yaşanan terör saldırısında kaybedilen vatandaşlara da Allah'tan rahmet dileyen İmamoğlu, "Özgürlüklerin kısıtlanmadığı, herkesin huzurlu olduğu ölçüde güzelliklerle yaşanmasını temenni ediyorum" mesajını verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan İmamoğlu Din Görevlileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement