Başkan İmamoğlu'ndan Gece Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Başkan İmamoğlu'ndan Gece Mesaisi

Başkan İmamoğlu\'ndan Gece Mesaisi

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, ilçenin güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz ile birlikte gece denetimlerine çıktı.

16.09.2014 12:40  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçenin güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz ile birlikte gece denetimlerine çıktı. 2 saatlik gezide Emniyet ile ortaklaşa alınabilecek tedbirler ve geliştirilebilecek projeler değerlendirildi.

Beylikdüzü'nde vatandaşlardan özellikle gece saatlerinde yaşanan güvenlik ile ilgili şikayetler dolayısıyla gece denetimine çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz ile park alanları ve koruluklarda incelemelerde bulundu. Heyete, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Doğan, Mehmet Çakılcıoğlu ve Zeki Çanakçı'nın yanı sıra ilgili birim müdürleri ve çalışanları da katıldı.

Gece 22.00'da başlayan inceleme gezisinin ilk durağı Belediye binası karşısındaki koruluk alan oldu. Çamlıkta karanlık kalan bazı noktaların aydınlatılması ve gerekli tedbirlerin alınması noktasında Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz ile fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı İmamoğlu, aydınlatmanın arttırılmasının yanında belirlenen noktalara MOBESE kamerası konulması hususunda da değerlendirmeler yaptı.

Ziyaretlerde özellikle koruluk alanlarda bağlantılı olarak düşündükleri bisiklet yolu projesinden de bahseden Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü'nü yayaların öncelikli olduğu, insanların bisikletiyle rahatlıkla dolaşabildiği güvenli bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Son ziyaretini de Bizimkent'in E-5 aksında kalan korulukta gerçekleştiren İmamoğlu, incelemelere Bizimkent Site yöneticilerini de dahil ederek alanın nasıl daha güvenli hale getirilebileceği konusunu ele aldı. Gece ziyaretlerine tüm ilçeyi kapsayacak şekilde devam edeceklerini kaydeden İmamoğlu, "İlçemizin güvenliğini en iyi seviyeye getirmek için Emniyet ile ortaklaşa projeler geliştirecek ve belediyemizce üzerimize düşen ne varsa hayata geçireceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan İmamoğlu'ndan Gece Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement