Başkan İmamoğlu'nun Liderlik Ve Başarı Öyküsü Kitap Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan İmamoğlu'nun Liderlik Ve Başarı Öyküsü Kitap Oldu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun biyografisinin yazıldığı "Benim Sevgili Başkanım" adlı kitabın tanıtımı Kuğulu Park'ta yapılan kahvaltılı toplantıda gerçekleşti.

09.05.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel gazetecilere özel düzenlenen lansmanda; Başkan İmamoğlu ve kitabın yazarı Ş. Mine Kılıç, kitabın doğuş hikayesini anlattı ve gazetecilerden gelen soruları yanıtladı. İmamoğlu, "Hakkımda bir kitabın yazılması çok gurur verici. Buna imza atan Mine Hanım'a teşekkür ediyorum." dedi.

3. Bölge'nin yerel gazetecileri, bu kez bir kitap lansmanı için Beylikdüzü'nde Kuğulu Park'ta bir araya geldi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaşam öyküsünü ve ilçe başkanlığından belediye başkanlığına uzanan sürecini ortaya koyan "Benim Sevgili Başkanım" adlı kitabının detaylıca konuşulduğu basın toplantısına katılım da yoğun oldu. Kitabın yazarı ve Başkan İmamoğlu'na ilçe başkanlığı sırasında iletişim danışmanlığı yapan Ş. Mine Kılıç, Beylikdüzü'nde bir başarı öyküsüne imza atıldığını belirterek, "Ekrem İmamoğlu'nun liderlik ve yönetim tarzından gücünden çok etkilendim. Bu başarının burada yaratılan modelin mutlaka yazılması gerekiyordu" dedi.

"Ülkeme Katkı Sunsun İsterim"

Başta kitabın yazarı Mine Kılıç'a ve geçmişten bugüne kendisine katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan İmamoğlu, siyaset sürecinde de kampanya sürecinde de kendilerini yansıtmaya çalıştığını, hayatın her evresinde gerçeklerle yaşanması gerektiğini söyledi. İmamoğlu, "Bir insanı tecrübeleri olgunlaştırır. Katkı sunanların sürecin içindeki rolünü unutmak kendini unutmak anlamına gelir." dedi. Kitapta yazılanların tamamının kendisini yansıttığını vurgulayan İmamoğlu, "Yaşam felsefen nedir, dendiğinde bunu da anlatan bir kitap oldu. Her nerede olursa olsun huzuru, mutluluğu, özgürlüğü, birbirine karşı saygıyı, sevgiyi besleyen bir felsefeye sahibim. Bu yönüyle de Türkiye'ye katkı sunmasını isterim." şeklinde konuştu.

Gazetecilerden Gelen Sorular Cevaplandı

İlk bölümünün çocukluk, aile hayatı, eğitim ve spor hayatından oluşan kitap, İmamoğlu'nun ilçe başkanlığı ile siyasete giriş süreci, dönemde geliştirdiği projeler, Beylikdüzü modeli, sonrasında belediye başkanı seçilme serüveni, liderlik anlayışı, yönetim tutumu, gelecek vizyonu, demokrasi anlayışını ortaya koyuyor. Son bölümde ise tanıklıklara yer veriliyor. Yerel gazetecilerden gelen soruların ayrıntılı şekilde yanıtlandığı lansmanda, Başkan İmamoğlu, gazeteciler için kitap imzalayarak kendilerine takdim etti. İmamoğlu herkese katkısından ve toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür etti. Program, toplu bir anı fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan İmamoğlu'nun Liderlik Ve Başarı Öyküsü Kitap Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement