Başkan İmamoğlu: "Sportif Yatırımlar Devam Edecek" - Son Dakika
Yerel

Başkan İmamoğlu: "Sportif Yatırımlar Devam Edecek"

Başkan İmamoğlu: "Sportif Yatırımlar Devam Edecek"

TRT Kent Radyo İstanbul’da yayımlanan Spor Kulübü programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eray Ergün’ün sorularını yanıtladı.

11.02.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT Kent Radyo İstanbul'da yayımlanan Spor Kulübü programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eray Ergün'ün sorularını yanıtladı. Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü'nün sportif bir yaşam kenti olacağını söyledi.

TRT Kent Radyo İstanbul'da yayımlanan Spor Kulübü programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eray Ergün'ün sorularını yanıtladı. 21-22 Şubat tarihlerinde yapılacak Masa Tenisi Turnuvası ile ilgili bilgiler veren İmamoğlu, bisiklet, koşu ve yürüyüş alanlarıyla Beylikdüzü'nün sportif bir yaşam kenti olacağının altını çizdi. İmamoğlu, turnuvaların farklı dallarda artarak devam edeceğini de belirtti.

"MASA TENİSİ TURNUVASI 21-22 ŞUBAT'TA"

Türkiye'de spor denilince genelde futbolun akla geldiğini kaydeden İmamoğlu, "Biz, etkinlik ve turnuvalarla vatandaşlarımızı sporun farklı dallarıyla buluşturmayı amaçlıyoruz. Bu bağlamda 21-22 Şubat tarihlerinde genç, tecrübeli, amatör ayırt etmeden tüm vatandaşlarımızın katılacağı bir Masa Tenisi Turnuvası düzenleyeceğiz" dedi. Erkeklerde 15-25 yaş, 26-45 yaş, 46 ve üzeri yaşlar olmak üzere 3 grubun yer alacağı turnuvada, kadınlar da 15 yaş ve üzeri şekilde tek grup olarak yarışacak. Vatandaşların sporun farklı dallarıyla bağ kurması adına güzel bir turnuva olacağına inandığını söyleyen İmamoğlu, "Ciddi bir katılım olacağının sinyallerini alıyoruz. Farklı mekanlarda oluşturduğumuz masa tenisi alanlarında büyük katılımlar görüyoruz, bu da bizi sevindiriyor" diye konuştu.

"FARKLI BRANŞLARDA TURNUVALAR OLACAK"

Satranç, bilardo, basketbol ve voleybol gibi branşlarda da turnuvaların düzenlenerek sporun hız kesmeden yapılacağını söyleyen Başkan İmamoğlu, "Sahil kısmında çok güzel bir alan oluşturuyoruz. Plaj voleybolu, sokak basketbolu gibi branşlarda lisanlı sporcuların dışında, tüm vatandaşlarımızın da içinde olabileceği turnuvalar, yarışmalar düzenleyeceğiz. Bu şekilde sporun her yaşta yapılabileceğini de halkımıza yansıtacağız" dedi. Turnuvaların grupları katılım koşulları gibi konularda bilgi almak isteyenler Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne bağlı Spor Masası'ndan başvurularını yapabilir, internet ve telefon aracılığıyla iletişime geçebilirler"dedi.

"SPORTİF YATIRIMLAR DEVAM EDECEK"

Konuşmasında Beylikdüzü'nün yeni bir ilçe olduğuna da dikkat çekerek, "Beylikdüzü, her yıl nüfusu artan önemli bir ilçe " diyen İmamoğlu, "Dolayısıyla sportif anlamda yatırımlarımız çok hızlı bir şekilde devam edecek. Atletizm sahasından tutun, kapalı yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarına kadar bu yatırımlarımız hayata geçecek" şeklinde konuştu.

"BİSİKLET YOLLARI, KOŞU VE YÜRÜYÜŞ PARKURLARI SÜREKLİ HALE GETİRECEĞİZ"

Hayatın her anında sporu sürekli yapılır hale getirmek adına bisiklet yollarına çok önem verdiklerine de vurgu yapan İmamoğlu, "Önümüzdeki dönemde ciddi kilometrelerde bisiklet yollarını Beylikdüzü'ne kazandıracağız. Bu parkurları, sürekliliği olan parkurlar haline getireceğiz" dedi ve sahilden E-5 aksına kadar uzanan önemli bir bisiklet parkurunun planlar arasında olduğunu söyledi. "Bir nevi ulaşım ama aynı zamanda vatandaşlarımızı sporun içinde tutan önemli bir parkur olacak" diyerek projenin altını çizen İmamoğlu, Yaşam Vadisi'nde bulunan yaklaşık 1 milyon metrekarelik rekreasyon alanı içerisinde yürüyüş ve koşu parkurları olacağını da ekledi.

"YÜZ YILLIK KULÜP BEYLİKDÜZÜ'YLE BULUŞTU"

İstanbulspor'un da Beylikdüzü'nde sportif mücadelesine devam ettiğini aktaran İmamoğlu, "Beylikdüzü, sportif anlamda kulüp düzeyinde, sporcu yetiştirme noktasında ciddi hamlelerini, yılların köklü kulübü İstanbulspor'u Beylikdüzü'ne getirdiklerini, profesyonel mücadelesine de önümüzdeki yıldan itibaren ilçede devam edeceklerini, özellikle yüz yıla yakın tarihi olan bir kulübün yeni ve taze bir ilçeyle buluşmasının önemsenecek bir sportif hamle olduğunu dinleyicilere aktardı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İmamoğlu: 'Sportif Yatırımlar Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement